Πετράκης: "Σπουδαίο το ταξίδι"

Το ποτήριο μισογεμάτο είδε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκμααρ και τον αποκλεισμό του ΠΑΣ.

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε: "Hταν ένα σπουδαίο και πολύ όμορφο ταξίδι για εμάς που σταματάει σήμερα με αξιοπρέπεια και μικρή δόση στενoχώριας. Παρότι είχαμε ένα αντίπαλο με διαφορετικά μεγέθη ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πληρώσαμε όμως την ποιότητα της Άλκμααρ.

Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τους ευχαριστώ όπως και όλους τους Ηπειρώτες. Αυτή η εικόνα και η αξιοπρέπεια που δείξαμε να είναι η αρχή και να μας δώσει κίνητρο και ενέργεια για το πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στην Άλκμααρ.

Το πόσο θα το αξιοποιήσεις ή θα σου γυρίσει σαν πρόβλημα είναι το πώς θα το αντιμετωπίσεις. Αυτό έχει να κάνει πως διαχειρίζεσαι το ποδόσφαιρο, είχαμε μια καλή εικόνα και αξιοπρεπή πορεία".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).