Χριστοβασίλης: "Δεν το περίμενα..."

Ακόμα και ο Γιώργος Χριστοβασίλης έμεινε...έκπληκτος με την απόδοση των παικτών του ΠΑΣ στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας.

Χριστοβασίλης: "Δεν το περίμενα..."

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ τόνισε στην NOVA: ""Πενήντα χρόνια το περιμένει αυτό η πόλη. Ήταν κάτι που δεν περίμενα ότι θα γίνει αλλά η καρδιά των παικτών μας έδειξε ότι είναι τέτοια που με μια μικρή προετοιμασία καταφέρει πολλά. Περιμέναμε μια νίκη με ένα γκολ αλλά αυτό όχι. Υπάρχει και ένα β’ ημίχρονο αλλά νομίζω ότι το σκορ είναι τέτοιο που θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Η ομάδα έχει ελλείψεις. Αρκετές. Αλλά αποδεικνύει ότι στο γήπεδο παίζουν μπάλα και η θέληση, η καρδιά και ομάδα. Έπρεπε να κάνουμε μεταγραφές σε μια στιγμή που δεν μπορούσαμε. Πρέπει να ενισχυθούμε στη συνέχεια για να προχωρήσουμε και για τον ΠΑΣ αλλά και για την Ελλάδα.

Από την στιγμή που φέραμε τον Πετράκη στην ομάδα αποδεικνύεται ότι χρόνο με το χρόνο ξέρει τα πάντα για τους παίκτες και παίρνει ό,τι περισσότερο μπορεί. Θα συνεχιστεί αυτό. Γιατί έχουν φύγει παίκτες αλλά δεν έχει αλλάξει η ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΣ Γιάννινα-Οντ 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK