Οι "Ρωμαίοι" του Europa και οι δύο Έλληνες των ημιτελικών

Της... Ρόμα έγινε και στα προημιτελικά του Europa League με την τελική τετράδα να προκύπτει έπειτα από σούπερ αναμετρήσεις με πολλά γκολ, ανατροπές και συγκινήσεις. Μετά τον Μανωλά και ο "Μητρογκόλ" σε ευρωπαϊκά ημιτελικά (VIDEOS).

Οι "Ρωμαίοι" του Europa και οι δύο Έλληνες των ημιτελικών

Όσο απολαυστικό ήταν το προηγούμενο διήμερο του Champions League, άλλο τόσο ήταν και η προημιτελική φάση του Europa League.

Οι 8 "μονομάχοι" της δεύτερης τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης έδωσαν τα... ρέστα τους το βράδυ της Πέμπτης, προσπαθώντας να "αντιγράψουν", για όσους ήταν απαραίτητο, το έπος της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα στο "Ολίμπικο".

"Ρωμαϊκή" εμφάνιση πραγματοποίησε η Σάλτσμπουργκ που κλήθηκε ν' ανατρέψει το 4-2 του πρώτου ματς με τη Λάτσιο και τα κατάφερε! Αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε γκολ του Ιμόμπιλε έβγαλε... φτερά, τιμώντας τον χορηγό της και με τέσσερα γκολ σε μία εικοσάλεπτη "καταιγίδα" το γύρισε πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ για το τελικό 4-1.

Ανατροπή έκανε και η Μαρσέιγ που έχασε στη Γερμανία με 1-0, αλλά στο "Βελοντρόμ" η Λειψία... γονάτισε και αποκλείστηκε χάρη στο 5-2 των Γάλλων. Έτσι, εκτός από τον Κώστα Μανωλά στο Champions League, η Ελλάδα θα έχει εκπρόσωπο και στην τετράδα του Europa με τον Κώστα Μήτρογλου!

Τρομερή "μάχη" για να φέρουν "τούμπα" τα εις βάρος τους αποτελέσματα έδωσαν και οι Σπόρτινγκ, ΤΣΣΚΑ, ωστόσο οι έμπειρες Ατλέτικο και Άρσεναλ βρήκαν τον τρόπο και πέρασαν στα ημιτελικά με 1-0 και 2-2 αντίστοιχα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Μαρσέιγ - Λειψία 5-2 (5-3)

Σάλτσμπουργκ - Λάτσιο 4-1 (6-5)

Σπόρτινγκ - Ατλέτικο 1-0 (1-2)

ΤΣΣΚΑ - Άρσεναλ 2-2 (3-6)

*Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (13/4)

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΗΤΕΛΙΚΩΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK