Ο Γκαβράνοβιτς περιμένει τη μεταγραφή του: Όσα τόνισε στο Contra.gr

Το Contra.gr "τρύπωσε" στ' αποδυτήρια της Ριέκα και ρώτησε τον Ελβετοθρεμένο σταρ του κροατικού κλαμπ για όσα ακούγονται σχετικά με Ολυμπιακό και... Μάρκο Σίλβα. Γιατί μας έκαναν... ντου οι δημοσιογράφοι συμπατριώτες του και πώς σχολίασε το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Γκαβράνοβιτς περιμένει τη μεταγραφή του: Όσα τόνισε στο Contra.gr

Ο Μάριο Γκαβράνοβιτς έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τις Champions League "μάχες" του Ολυμπιακού με τη Ριέκα.

Στο "Καραϊσκάκης" μάλιστα ο 28χρονος άσος ήταν ο παίκτης που έδωσε την ασίστ για το γκολ του Χέμπερ...

Από εκεί και έπειτα το όνομα: Μάριο Γκαβράνοβιτς φημολογείται πως "τσεκαρίστηκε" στις "ερυθρόλευκες" μεταγραφικές λίστες και παρακολουθείτε.

Άλλωστε, ένας τόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι δεν αποκλείεται να απασχολήσει μόνο τον Ολυμπιακό. Αφού όπως διαβάσαμε στο " Ευαγγέλιο" ένας σκάουτερ της Γουότφορντ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στο ματς με την ΑΕΚ για να τον παρακολουθήσει και δεν είναι και η πρώτη φορά κιόλας!

Λέτε να προκύψει καμιά... καραμπόλα Ολυμπιακού με Μάρκο Σίλβα για τον πρώην παίκτη της Ζυρίχης; Ίδωμεν...

Το Contra.gr πάντως έσπευσε να κάνει μία πρώτη επαφή με τον Γκαβράνοβιτς, αμέσως μετά το τέλος του ματς της Ένωσης με τους Κροάτες.

Ο εορτάζων Μάριο Γκαβράνοβιτς που γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1989 τυγχάνει και ιδιαίτερα ευγενικός, καθώς ανταποκρίθηκε μ' ένα πλατύ χαμόγελο στο κάλεσμά μας έστω κι οι συμπαίκτες του περίμεναν ήδη στο πούλμαν για την αναχώρηση.

Ο Γκαβράνοβιτς περιμένει τη μεταγραφή του: Όσα τόνισε στο Contra.gr

Ο Μάριο Γκαβράνοβιτς με τον συντάκτη του Contra.gr, Μάνο Ναβροζίδη

"ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ"

Η πρώτη μας ερώτηση στον διεθνή Ελβετό αφορούσε φυσικά τον Ολυμπιακό με την απάντησή του να είναι άκρως διπλωματική: "Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι η στιγμή να το συζητήσουμε σήμερα (24/11)."

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο Γκαβράνοβιτς δήλωσε στο Contra.gr: " Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ πως έπρεπε να κερδίζουμε με 3 ή 4-0. Δεχτήκαμε όμως ένα ηλίθιο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο κι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το αποτέλεσμα είναι καλό."

Γνωρίζοντας πως υπήρχε σκάουτερ της Γουότφορντ στο γήπεδο για εκείνον τον ρωτήσαμε πως θα του φαινόταν η προοπτική να παίξει στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ομολογουμένως στη συγκεκριμένη ερώτηση το χειλάκι του... έσκασε και ανοίχτηκε περισσότερο: " Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Έχω κάνει ένα πολύ καλό πρώτο μισό και θέλω έτσι να ολοκληρώσω το 2017. Από εκεί και έπειτα, δηλαδή από τον Ιανουάριο θα δούμε τι θα γίνει..." Από την τελευταία του απάντηση καταλάβαμε πως ο Γκαβράνοβιτς, πράγματι, περιμένει... κίνηση στα μεταγραφικά του.

Για την οικονομία του θέματος ο 28χρονος Ελβετοκροάτης έχει παίξει φέτος σε 22 επίσημα ματς, έχοντας βρει δίχτυα 11 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ.

ΤΟ... ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΚΡΟΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Πάντως, ο Μάριο Γκαβράνοβιτς δεν είναι καθόλου τυχαίος παίκτης και ιδιαίτερα σημαντικός για τους συμπατριώτες του. Αμέσως μόλις ολοκληρώσαμε τη συζήτησή μαζί του και μπήκε στο πούλμαν δεν ήταν λίγοι οι Κροάτες ρεπόρτερ που μας έκαναν κανονικό "πέσιμο" για να μάθουν τι μας είπε.

" Συζητήσατε για μεταγραφικά; Σας είπε πού θα πάει;.." ήταν η πρώτη ερώτηση. Κι όταν τους είπαμε ότι υπάρχει φημολογούμενο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό όλοι τους έβγαλαν επιφωνήματα έκπληξης και ενθουσιασμού, κάνοντας μάλιστα διάφορες γκριμάτσες με τα πρόσωπά τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK