Μπραϊτενράιτερ: "Με την καλύτερη ενδεκάδα κόντρα στον Αστέρα"

Τους 11 καλύτερους ποδοσφαιριστές του θα χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, ο οποίος εμφανίστηκε διαβασμένος ενόψει της αναμέτρησης με τους Αρκάδες.

Μπραϊτενράιτερ: "Με την καλύτερη ενδεκάδα κόντρα στον Αστέρα"

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει την Πέμπτη (1/10) τη Σάλκε, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και ο προπονητής των Γερμανών, Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, εμφανίστηκε διαβασμένος ενόψει της αναμέτρησης με τους Αρκάδες, τονίζοντας ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε όπλο που διαθέτει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον Αστέρα: "Κάθε αντίπαλο τον αναλύουμε και σε τακτική και σε βίντεο. Θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, ο Αστέρας είναι μία καλή και επικίνδυνη ομάδα κυρίως στην κόντρα επίθεση. Έχασε το τελευταίο παιχνίδι με 2-1 στο οποίο έπαιξε με 4-4-2 και 4-3-3. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, όπως περιμένουν πολλοί ότι θα μπούμε και θα βάλουμε πολλά γκολ. Ο Αστέρας έχει επικίνδυνους παίκτες, εμείς θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε τη νίκη.

Έκανα μία κουβέντα και με τον Γκάις (σ.σ. ο Γερμανός είχε αποκλειστεί από τον Αστέρα πέρσι με την Μάιντς). Μου μίλησε όταν είχε γίνει η κλήρωση. Ο Αστέρας έχει καλούς παίκτες, όπως ο Γιάννου που έχει βάλει τέσσερα γκολ, τον Ιγκλέσιας που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής με δυνατό σου, αλλά και στην άμυνα με Σανκαρέ και Γκοϊάν. Ίσως μας εκπλήξει στα πρώτα 15 λεπτά προσπαθώντας να πιέσει, αν και γενικά πιστεύω πως θα παίξει αμυντικά για να χτυπήσει στην κόντρα".

Για το αν σκέφτεται αλλαγές λόγω κόπωσης: "Έχω εναλλακτικές λύσεις. Δεν υπάρχει πρώτη και δεύτερη ομάδα, η Σάλκε θα παίξει την Πέμπτη με την καλύτερή της ενδεκάδα".

Για το γεγονός πως η ομάδα του είναι το φαβορί του ομίλου: "Αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε περάσει. Έχουμε τρεις καλούς αντιπάλους. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος. Εμείς θέλουμε την πρώτη θέση, η δεύτερη είναι ανοιχτή".

Για τις πέντε σερί νίκες: "Δεν έχουμε ευφορία,φερόμαστε κανονικά. Είμαστε χαρούμενοι αλλά προσπαθούμε να έχουμε και τα δύο πόδια στο έδαφος."

Για την κόπωση: "Είναι κουραστικό μεν, αλλά όταν μπαίνεις στο κλίμα και νικάς μάλιστα, θες να συνεχίσεις. Χαιρόμαστε που έχουμε αύριο αγώνα".

Για τον Χέβεντες που μετά τον τραυματισμό του μπαίνει μόνο ως αλλαγή: "Είναι επαγγελματίας στον απόλυτο βαθμό. Αν και παγκόσμιος πρωταθλητής με μεγάλη εμπειρία, δεν απαιτεί να ξεκινά βασικός. Έλειπε 3,5 μήνες και τώρα είναι και πάλι στη διάθεση της ομάδας".

Για έναν Ολλανδό που τρύπωσε στην προπόνηση της Σάλκε: "Έγινε στα τέλη Αυγούστου, προκάλεσε την έκπληξή μας, ήταν μία πλάκα και είχαμε δύο επιλογές. Η να τον διώξουμε ή να δεχτούμε το αστείο. Εμείς κάναμε το δεύτερο. Τον συστήσαμε ως παίκτης και προπονήθηκε για λίγο μαζί μας!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK