Σε καραντίνα η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Λίμπερετς!

Σε καραντίνα μέχρι και την Δευτέρα τέθηκε όλο το έμψυχο δυναμικό της Σλόβαν Λίμπερετς, με αποτέλεσμα παίκτες και προπονητικό τιμ να είναι εσώκλειστοι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας λόγω μεταδοτικού ιού που έχει προσβάλει δώδεκα παίκτες της ομάδας! Τι γίνεται με τον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ.

Σε καραντίνα η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Λίμπερετς!

Οι υγειονομικές αρχές του Λίμπερετς με ανακοίνωσή τους ζήτησαν - και φυσικά πέτυχαν - την αναβολή του (εκτός έδρας) αγώνα πρωταθλήματος της Σλόβα Λίμπερετς με αντίπαλο την Κάρβινα.

Αρχικά, λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι της Σλόβαν στο Αζερμπαϊτζάν με αντίπαλο την Καραμπάκ, δυο παίκτες της ομάδας ένιωσαν εξάντληση και παρατηρήθηκε απότομη απώλεια βάρους. Όσο περνούσαν οι μέρες και παρά την θεραπευτική αγωγή που ακολούθησαν οι δυο παίκτες, ο ιος εξαπλώθηκε και σε άλλους ποδοσφαιριστές. “πρόκειται για μια ιογενής μολυσματική ασθένεια” ανέφερε ο γιατρός της ομάδας Λάντισλαβ Ντζαν, με τον προπονητής της Σλόβαν Λίμπερετς, Χένρι Τρπισόφσκι να τονίζει πως η αναβολή του αγώνα με αντίπαλο την Κάρβινα ήταν η μόνη δυνατή λύση.

Ο αρχηγός της ομάδας Λούκας Ποκόρνι, ο Πετρ Σέβτσικ και ο Όντρεϊ Μάτσουκα ήταν οι πρώτοι που εμφάνισαν συμπτώματα, με τον ιό να μεταδίδεται αρχικά στους Μίλαν Μπάρος, Βλάντιμιρ Κουφάλ και Ραντίμ Μπρέιτε και ακολούθως στους Καραφιάτ, Μπαρτλ, Ντουμπράκβα και Χλάντσεϊ. Οι Χάντσκοκ και Νίτρα παρουσίασαν ελαφρά συμπτώματα του ιού.

Η επιβολή καραντίνας ισχύει μέχρι και την Δευτέρα, όταν και θα γίνει νέος κύκλος εξετάσεων σε όλους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να προπονηθούν ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν αποκλείεται οι άνθρωποι της Σλόβαν Λίμπερετς να ζητήσουν αναβολή της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK