Ο Ορλάντο Σα επιμένει πως υπήρχε πέναλτι!

Με υποτιμητικά σχόλια αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, ο Πορτογάλος επιθετικός της Σταντάρ, Ορλάντο Σα, ενώ επέμεινε πως το πέναλτι που κέρδισε ήταν καθαρό παρά τις διαμαρτυρίες των "πρασίνων".

"Καρφιά" για τον Παναθηναϊκό πέταξε ο άσος της Σταντάρ Λιέγης, Ορλάντο Σα. Στην ουσία τόνισε ότι οι "πράσινοι" αρνήθηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα, ενώ ήταν κάθετος πως το πέναλτι που πήρε ήταν καθαρό.

"Για μένα, αυτό το αποτέλεσμα αφήνει μια αίσθηση ήττας. Ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Δεν υπήρχε παρά μόνο μια ομάδα, η οποία έπαιξε ποδόσφαιρο και ήθελε το ματς. Ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε στο να μας περιμένει και να κάνει λάθη.

Υπάρχει πέναλτι. Σπάνια έχω δει μια ομάδα να παίζει με αυτόν τον τρόπο. Αρνήθηκαν επίμονα το παιχνίδι. Ειλικρινά περίμενα κάτι άλλο, από μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω να είναι περισσότερο ποδοσφαιριστές στην Αθήνα. Είχαμε καλή αντίδραση μετά τα δύο πρώτα γκολ. Πιστέψαμε στο γκολ", υποστήριξε ο Πορτογάλος επιθετικός.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.