Tα τρία "ελληνικά" τιτιβίσματα της Μπέρνλι!

Η Μπέρνλι προκρίθηκε στα πλέι οφς του Europa League όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό και έχει ήδη μπει σε ελληνικούς ρυθμούς μέσα από ποσταρίσματά της στα social media...

Tα τρία "ελληνικά" τιτιβίσματα της Μπέρνλι!

Σε 180 λεπτά δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους Μπέρνλι και Μπασακσεχίρ καθώς απέτυχαν σε αυτό το διάστημα να πετύχουν κάποιο γκολ, ωστόσο ένα τέρμα του Τζακ Κορκ στην παράταση στον αγώνα ρεβάνς στην Αγγλία ήταν αυτό που έστειλε τους "Clarets" στην επόμενη φάση.

Τώρα, στα πλέι οφς του Εuropa League, η ομάδα του Σον Ντάις καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού αν θέλει να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης και να δώσει τουλάχιστον άλλα έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια, με τον ενθουσιασμό στο στρατόπεδο των Άγγλων να είναι διάχυτος.

Οι οπαδοί της Μπέρνλι περιμενουν πώς και πώς το πρώτο ματς των δύο ομάδων στις 23 Αυγούστου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όπου θα πάρουν μάλιστα εισιτήρια από τους Πειραιώτες, με την επίσημη Μπέρνλι από την πλευρά της να "βομβαρδίζει" στα social media με ποσταρίσματα που έχουν έντονο ελληνικό χρώμα.

"Η ευρωπαϊκή περιοδεία συνεχίζεται", ανέφερε το πρώτο χρονικά τιτίβισμα που είχε μάλιστα φωτογραφία από Ελλάδα μέσω της θρυλικής ιστορικής της υπόστασης, με τον Ολυμπιακό να απαντάει μάλιστα μέσω του δικού λογαριασμού με το εξής μήνυμα: "Τα λέμε στην Αθήνα".

Λίγο αργότερα, η Μπέρνλι ανέβασε video με πανηγυρικό στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια περιγραφής του αγώνα με την Μπασακσεχίρ από δημοσιογράφους (με σχόλιο "Όταν ο Κόρκι σε στέλνει στην Αθήνα") ενώ το τρίτο χρονικά tweet του αγγλικού συλλόγου καλημέριζε στα ελληνικά τους οπαδούς της ομάδας μέσω ενός video με γκολ της από πρόφατο ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK