Το viral βίντεο της ΑΕΚ με την Μίλαν

Το ημερολόγιο έγραφε 21/11/2006 όταν η ΑΕΚ πετύχαινε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μίλαν. Την ίδια στιγμή... γεννήθηκε, ίσως, το πρώτο viral video στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον... καράφλα Σέζαρ (VIDEO)!

Το viral βίντεο της ΑΕΚ με την Μίλαν
julio cesar aek milan ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ΟΑΚΑ είχε γεμίσει ασφυκτικά, με τα καταγεγραμμένα εισιτήρια να είναι 56.203. Ήταν ολοφάνερο όμως πως στο γήπεδο υπήρχε περισσότερος κόσμος. Οι περίπου 60.000 φίλοι της Ένωσης έζησαν μία από τους σπουδαιότερες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου, που μετατράπηκε σε θρίαμβο από το "μαγικό" πόδι του Ζούλιο Σέζαρ στο 32ο λεπτό.

Νωρίτερα ο Στέφανο Σορεντίνο είχε πει δυο φορές "όχι" στους Ρικάρντο Ολιβέιρα και Πίπο Ιντζάγκι, με τον δεύτερο να πιάνει το κεφάλι του βάζοντας τα με την τύχη. Εκείνη τη στιγμή, στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, γεννήθηκε ένα από τα πρώτα viral video στην Ελλάδα που φυσικά έκανε το γύρο του κόσμου.

Ο... δικός μας "Freddos" μάζεψε τις αντιδράσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου. Το αποτέλεσμα; Άκρως εντυπωσιακό και χιουμοριστικό.

Οι ατάκες "φύγε Λύμπε", "κάνε στην άκρη ρε Νίκο" και "κάρφωσε το ρε π#$@ καράφλα", έχουν μείνει πλέον στην... ιστορία του ελληνικού ίντερνετ.

ΑΕΚ (Λορένσο Σέρα Φερέρ): Σορεντίνο, Τσιρίλο, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Τζιωρτζιόπουλος (78' Μόρας), Ζήκος, Εμερσον, Τόζερ (66' Κυριακίδης), Μαντούκα, Λυμπερόπουλος, Ζούλιο Σέζαρ (86' Χετεμάι).

ΜΙΛΑΝ (Κάρλο Αντσελότι): Ντίντα (78' Κάλατς), Μπονέρα, Μαλντίνι, Κοστακούρτα (46' Γιανκουλόφσκι), Μπρόκι, Πίρλο, Γκουρκίφ, Σέεντορφ, Κακά, Ιντζάγκι, Ολιβέιρα (70' Μποριέλο).

Θυμίζουμε πως στο τέλος της σεζόν η Μίλαν κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Λίβερπουλ με σκορ 2-1.

Το viral βίντεο της ΑΕΚ με την Μίλαν
aek milan oaka ACTION IMAGES PRESS AGENCY

News 24/7

24MEDIA NETWORK