ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σκόραρε με πέναλτι και ο διαιτητής έδειξε άουτ!

Είναι δυνατόν σε αγώνα επαγγελματικού πρωταθλήματος να σημειωθεί γκολ από το σημείο του πέναλτι και ο διαιτητής να δείξει άουτ; Πριν απαντήσεις, δες το video!

Υπάρχουν κάποια πραγματικά γεγονότα που ξεπερνούν και την πιο... καλπάζουσα φαντασία και ένα τέτοιο έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κροατικό πρωτάθλημα.

Για την ακρίβεια σε αγώνα μεταξύ της Dugopolje και της Sevestre ο οποίος έληξε ισόπαλος 2-2 αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται.

Και αυτό γιατί πέτυχαν ένα γκολ με εκτέλεση πέναλτι αλλά ο διαιτητής δεν το κατακύρωσε ποτέ, καθώς υπήρχε τρύπα στο δίχτυ της εστίας, η μπάλα πέρασε μέσα από αυτό και χτύπησε σε έναν τοίχο, και ο άρχοντας του αγώνα νόμιζε πως έφυγε άουτ.

Συμπέρασμα πέρα από την όχι και τόσο καλή παρατηρητικότητα του διαιτητή; Κάποιος εκ των βοηθών του δεν έκανε και τόσο καλή δουλειά λίγο προηγουμένως κατά τον έλεγχο της εστίας...

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!