Ο Γκουαρδιόλα είχε πολιτικές διαφορές με τη... μισή ομάδα της Μπάρτσα

Αποκαλύψεις για τις πολιτικές διαφορές του Πεπ Γκουαρδιόλα με τους συμπαίκτες του όταν ακόμη έπαιζε ποδόσφαιρο στην Μπαρτσελόνα έκανε ο Εμανουέλ Πετί.

Ο Γκουαρδιόλα είχε πολιτικές διαφορές με τη... μισή ομάδα της Μπάρτσα

Σε συνέντευξή του στην αγγλική "The Sun", ο Εμανουέλ Πετί μίλησε για τις διαφορές που είχε ο Καταλανός Πεπ Γκουαρδιόλα, με τους πρώην συμπαίκτες του όταν ακόμη έπαιζε ποδόσφαιρο στην Μπαρτσελόνα.

"Υπήρχαν μεγάλες πολιτικές διαφορές στα αποδυτήρια, ανάμεσα στον αρχηγό Γκουαρδιόλα και τους Ολλανδούς ποδοσφαιριστές", τόνισε ο Πετί στη συνέντευξή του. Πόσοι Ολλανδοί ήταν τότε στην ομάδα; Έξι! Ρέιζινγκερ, Φρανκ ντε Μπουρ, Κοκού, Κλάιφερτ, Όφερμαρς και Ζέντεν, σχεδόν η μισή ομάδα.

Ο Γάλλος έμεινε μόλις μία σεζόν στην ομάδα, γιατί δεν περνούσε και ιδιαίτερα καλά: "Έπαιξα λιγότερα από 30 παιχνίδια στην Μπαρτσελόνα και τα περισσότερα στην άμυνα. Ήταν μια σεζόν που θέλω να την ξεχάσω. Συνεχίσαμε στο Europa League μετά από το Champions League και στην Μπάρτσα δεν μπορείς να παίζεις στο Europa.

Ήμασταν ταλαντούχοι, αλλά ο κορμός της ομάδας ήταν μεγαλύτεροι σε ηλικία και είχαμε πολλά προβλήματα έξω από το γήπεδο. Ήθελα να γυρίσω στην Αγγλία και πήγα στην Τσέλσι. Εκεί έπρεπε να αποδείξω ότι η καρδιά μου ήταν μπλε και όχι... Άρσεναλ" , τα λόγια του Πετί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK