Μετά τον Λεβαντόφσκι κι άλλος "Βαυαρός" στη Ρεάλ

Τελικά δεν είναι μόνο ο Λεβαντόφσκι. Η "Βασίλισσα" έχει βάλει στο... μάτι ακόμα ένα βασικό στέλεχος των "Βαυαρών", με τη διαρροή να γίνεται... εκ των έσω, μια και την αποκάλυψη έκανε ο πατέρας του ίδιου του ποδοσφαιριστή

Bayern's David Alaba, center, celebrates with team mates during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's David Alaba, center, celebrates with team mates during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP IMAGE

Η Ρεάλ Μαδρίτης απλώνει τα... δίχτυα της τελευταία, όλο και περισσότερο στη Μπάγερν Μονάχου. Μετά την έντονη φημολογία που υπάρχει, σχετικά με τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τους "Βαυαρούς" στους Μαδριλένους, ακόμα ένας αστέρας των Γερμανών έχει "γυαλίσει" στους Ισπανούς.

Σύμφωνα με την As, ο Νταβίντ Αλάμπα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των "μερένγκες" με την αποκάλυψη να δίνεται διά στόματος μπαμπά Αλάμπα.

Όπως αποκάλυψε τηλεφωνικώς ο πατέρας και παράλληλα εκπρόσωπος του Αυστριακού: " Όλοι γνωρίζουν ήδη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται "ζεστά" για την απόκτηση του Νταβίντ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, ας δούμε τι πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι".

" Τώρα δεν είναι η ώρα οι δύο ομάδες να συζητήσουν για το ενδιαφέρον που υπάρχει γι' αυτόν. Η Μαδρίτη είναι ήδη γνωστή παγκοσμίως, δεν είναι μυστικό, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί, πρέπει να περιμένετε να δείτε μετά το τέλος της σεζόν".

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του 25χρονου λήγει το καλοκαίρι του 2021 και αν η Ρεάλ θέλει πράγματι να επενδύσει σε έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί, τόσο στη θέση του αριστερού μπακ, όσο και στη μεσαία γραμμή, τότε πρέπει να τα... στάξει γερά, ειδικά αν στο "πακέτο" βρίσκεται μέσα και ο Λεβαντόφσκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK