Τι λέει ο Μπάγεβιτς στο Contra.gr για την Βοσνία

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Βοσνίας μετά την αποτυχία να περάσει στο Μουντιάλ και αμέσως έγινε... υποψήφιος για αντικαταστάτης του Μπαζντάρεβιτς! Τι λέει όμως ο ίδιος στο Contra.gr για το ζήτημα που προέκυψε από το... πουθενά;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
bajevic EUROKINISSI SPORTS

Έχοντας στις τάξεις της ορισμένους από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, ήταν αναμενόμενο πως ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ ( ή έστω τη διαδικασία των μπαράζ) της Ρωσίας θα θεωρούνταν αποτυχία.

Η Βοσνία τερμάτισε τελικά στην 3η θέση ( πίσω από Ελλάδα και Βέλγιο) και θα δει τη σπουδαία διοργάνωση από τον... καναπέ. Όλο το ενδιαφέρον, λοιπόν, έχει πέσει στην επόμενη μέρα, που θέλει τον Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς να αποτελεί παρελθόν.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, τρία είναι τα ονόματα που φαντάζουν ως πιθανοί αντικαταστάτες του. Πρόκειται για τους Ιγκόρ Στίματς, Σεργκέι Μπάρμπαρεζ και τον γνωστό μας Ντούσαν Μπάγεβιτς!

Μάλιστα ο τελευταίος μίλησε στο "SportSport.ba" για την επόμενη μέρα, λέγοντας πως υπάρχει εξαιρετικό υλικό στην Βοσνία, όμως θα πρέπει να γίνει δουλειά από την αρχή σε όλες τις κατηγορίες των εθνικών ομάδων, έτσι ώστε να υπάρξει συνέχεια και μία συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ ο οποίος μας είπε για το θέμα: " Έχει ακουστεί ξανά το όνομα μου. Εγώ μίλησα για την ομάδα και τι πρέπει να γίνει. Από εκεί και πέρα εδώ και τέσσερα χρόνια έχω σταματήσει την προπονητική", μας είπε αρχικά και συνέχισε:

" Είναι τιμή μου που με θεωρούν στους υποψήφιους, όμως είναι δύσκολο τώρα να φύγω και να αναλάβω το ρόλο του προπονητή. Μακάρι η ομάδα να βρει το δρόμο της και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK