ΔΕΝ υπάρχει αυτή η γκάφα τερματοφύλακα!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η Μοντάνα από την Βουλγαρία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ένας από αυτούς φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, αφού ο τερματοφύλακας έδωσε τη μπάλα σε αντίπαλο (VIDEO)!

Γκολάκι στο... πιάτο έδωσε ο τερματοφύλακας στον Μπακαρί και αυτός σιγά μην έλεγε όχι. Ο γκολκίπερ της Μοντάνα έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε στο τέλος με αστείο τρόπο.

Ε δεν είναι τυχαίο που η ομάδα του βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Τι να κάνουμε, συμβαίνουν και αυτά. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην Μοντάνα αγωνίζεται και ένας Έλληνας, ο Χρήστος Κοντοχρήστος με καριέρα σε ΑΕΛ, Παναχαϊκή, Πανιώνιο και Νίκη Βόλου.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...