Δωρεά 2.000.000 ευρώ από την UEFA για τα παιδιά των προσφύγων

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η UEFA που αποφάσισε να δωρίσει 2.000.000 ευρώ στην "UEFA Foundation for Children", προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά των προσφύγων που φτάνουν στην Ευρώπη.

Δωρεά 2.000.000 ευρώ από την UEFA για τα παιδιά των προσφύγων

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η UEFA, καθώς αποφάσισε να δωρίσει 2.000.000 ευρώ στην "UEFA Foundation for Children", με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά των προσφύγων.

Η απόφαση ελήφθη από την εκτελεστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που συνεδρίασε στο Σεντ Ζουλιέν της Μάλτα, υπό την προεδρία του Μισέλ Πλατινί.

Η "UEFA Foundation for Children" ιδρύθηκε στις 24 Απριλίου 2015 με στόχο να καλυτερεύσει την ζωή των παιδιών που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν εξαιτίας των τρομακτικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν στις χώρες τους, όπως ο πόλεμος και η φτώχεια.

"Προχωρήσαμε σε αυτή την δωρεά στην UEFA Foundation for Children για να βοηθήσουμε αυτούς που ταλαιπωρούνται μέσα σε αυτή την μεγάλη κρίση. Ελπίζουμε ότι θα είναι μία σημαντική συμβολή στις πρωτοβουλίες, που στοχεύουν στη βελτίωση των παιδιών των μεταναστών στην Ευρώπη και έξω από αυτή", είπε ο Γάλλος πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK