Έμεινε ελεύθερος ο Σανμαρτεάν!

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν τα... έσπασε με την Αλ Τααγούν από την Σαουδική Αραβία και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρώτο του μέλημα; Να βρει μία καλή οικονομικά πρόταση!

Albania's Migjen Basha, center, looks the ball as Romania's Lucian Sanmartean, left, goes for the ball during the Euro 2016 Group A soccer match between Romania and Albania at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Sunday, June 19, 2016. (AP Photo/Pavel Golovkin)
sanmartean AP

'Έχοντας αγωνιστεί το προηγούμενο καλοκαίρι στον EURO της Γαλλίας και μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις με την Παντούρι, ο Σανμαρτεάν έμεινε ελεύθερος λόγω οικονομικών προβλημάτων στην Ρουμανία και υπέγραψε στην Αλ Τααγούν!

Ο περσικός κόλπος, ωστόσο, δεν του... ταίριαξε με αποτέλεσμα ο 37χρονος άσος να τα... σπάσει με τους Σαουδάραβες και να μείνει ελεύθερος. Ομάδα ακόμα δεν έχει βρει, αφού όπως δήλωσε χρειαζόταν διακοπές μακράς διάρκειας, όμως δεν τα παρατάει ακόμα!

Κρατιέται σε καλή κατάσταση και όπως είπε στα ΜΜΕ της Ρουμανίας ψάχνει πρόταση από το εξωτερικό! Αυτή θα πρέπει να έχει αρκετά... μηδενικά, καθώς όπως τόνισε η καριέρα του φτάνει προς το τέλος της και θέλει να εξασφαλιστεί.

Λέτε να ξανακούσουμε το όνομα του για την Ελλάδα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK