Η μετάφραση όσων είπε ο Ισλανδός σπίκερ στην επική περιγραφή του

Το VIDEO με τον Ισλανδό σπίκερ που περιγράφει το δεύτερο γκολ της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Αυστρία έγινε viral. Λίγοι όμως είναι αυτοί που κατάλαβαν τι ακριβώς έλεγε...

Η μετάφραση όσων είπε ο Ισλανδός σπίκερ στην επική περιγραφή του

Διαβάστε τη μετάφραση όσων έλεγε ο Ισλανδός σπίκερ στην επική περιγραφή του δεύτερου γκολ της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Αυστρία.

«Είναι όλα ανοιχτά! Ο Έλμαρ είναι μόνος εδώ. Είναι τρεις με δύο. Έμι! Μπαίνει στην περιοχή, μπαίνει στην περιοχή, Έμι... Ναι, ναι, ναι, ναι... κερδίζουμε! Είμαστε στους "16", παιρνάμε στους "16", κερδίζουμε την Αυστρία. Η φωνή χάθηκε, όμως δεν έχει σημασία. Προκριθήκαμε. Ο Τράουστασον σκόραρε. Ισλανδία δύο, Αυστρία ένα. Το σφύριγμα της λήξης ακούγεται και ποτέ ξανά δεν έχω νιώσει τόσο καλά. Ο Τράουστασον μας χάρισε την πρώτη νίκη μας. Δεν χάσαμε ποτέ, Μην το ξεχνάτε, δεν χάσαμε, όμως η πρώτη νίκη είναι γεγονός. Ισλανδία δύο, Αυστρία ένα. Ευχαριστούμε που ήρθες Αυστρία, ευχαριστούμε που ήρθες», σήμαιναν τα όσα έλεγε εκστασιασμένος ο δημοσιογράφος που έκανε την περιγραφή για την ισλανδική τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πατήσε PLAY: Η περιγραφή στο γκολ της Ισλανδίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK