Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα για Μαχρέζ!

Η ομοσπονδία της Αλγερίας έδωσε άδεια στον Ριάντ Μαχρέζ με σκοπό να κλείσει τη μεταγραφή του, χωρίς να αποκαλύψει την ομάδα. Στην Ισπανία θεωρούν πως ο 26χρονος άσος κλείνει στην Μπαρτσελόνα!

Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα για Μαχρέζ!

Με επίσημη ανακοίνωση της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλγερίας, έκανε γνωστό πως ο Ριάντ Μαχρέζ αποχώρησε από τις προπονήσεις, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του μακριά από την Λέστερ!

Οι Αλγερινοί δεν... ανακοίνωσαν και την ομάδα που θα αποκτήσει τον 26χρονο επιθετικό, γεγονός που σήκωσε... θύελλα δημοσιευμάτων στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την ισπανική AS, ο Μαχρέζ πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα που φέρεται να έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση στις "αλεπούδες" και υπολογίζεται στα 45.000.000€. Το deal είναι πιθανό να κοστίσει ακόμα περισσότερα χρήματα σε περίπτωση που... χαλάσει η μεταγραφή του Κουτίνιο!

Στο κόλπο, πάντως, σύμφωνα με τους Άγγλους είναι και η Άρσεναλ που μάλλον πάει για διπλό μεταγραφικό "μπαμ" αν φύγει ο Αλέξις Σάντσες. Ντράξλερ και Μαχρέζ βρίσκονται στο στόχαστρο του Βενγκέρ που θέλει και τους δυο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK