Έτσι μοιράστηκαν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες. Μέσα Ιουλίου ο ΠΑΟΚ!

Ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ της Super League, οπότε μοιράστηκαν όλα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για την επόμενη σεζόν σε Champions League και Europa League.

Οπότε έχουμε και λέμε:

Ολυμπιακός: Όμιλοι UEFA Champions League

Παναθηναϊκός: 3ος Προκριματικός UEFA Champions League

Αστέρας Τρίπολης: Όμιλοι UEFA Europa League

Ατρόμητος: 3ος Προκριματικός UEFA Europa League

ΠΑΟΚ: 2ος Προκριματικός UEFA Europa League

Πότε παίζουν:

Ο Ολυμπιακός είναι ο... καλύτερος, αφού θα μπει τον Σεπτέμβριο στις επίσημες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η κλήρωση για τους ομίλους του Champions League θα γίνει στις 28 Αυγούστου και το πρώτο παιχνίδι στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό, η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League θα γίνει στις 17 Ιουλίου, ενώ το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 28-29 του ίδιου μήνα με τον επαναληπτικό 4-5 Αυγούστου.

Αν ο Παναθηναϊκός περάσει, τότε η κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League θα γίνει στις 7 Αυγούστου και το πρώτο ματς στις 18-19 Αυγούστου και το δεύτερο 25-26 Αυγούστου. Αν αποκλειστεί, τότε ο Παναθηναϊκός πάει στα πλέι οφ του Europa League. Η κλήρωση θα γίνει στις 7 Αυγούστου, το πρώτο ματς στις 20 Αυγούστου και το δεύτερο μία εβδομάδα μετά.

Ο Αστέρας Τρίπολης εξασφάλισε την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League. Η κλήρωση θα γίνει στις 28 Αυγούστου και το πρώτο ματς στις 17 Σεπτέμβρη.

Για τον Ατρόμητο, η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League θα γίνει στις 17 Ιουλίου και τα ματς στις 30 του ίδιου μήνα και 6 Αυγούστου.

Τέλος, στη χειρότερη μοίρα είναι ο ΠΑΟΚ που ξεκινά τις υποχρεώσεις του από μέσα Ιουλίου! Συγκεκριμένα, η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League θα γίνει στις 22 Ιουνίου, το πρώτο ματς στις 16 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 23 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη:

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-0

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2-0

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.