Η εισβολή του "Μπόρατ" στον αγωνιστικό χώρο

Βρίσκεσαι στο γήπεδο και θες να "τραβήξεις" όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου; Η λύση είναι μία. Βάζεις πράσινο μαγιό, ντύνεσαι... Μπόρατ και τρέχεις σαν τρελός στον αγωνιστικό χώρο (VIDEO).

Η εισβολή του "Μπόρατ" στον αγωνιστικό χώρο

Η Βικτόρια Πλζεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τη Καρβινά με σκορ 2-0, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Τσεχίας. Ωστόσο, τα βλέμματα δεν "τράβηξε" ούτε η νίκη της γηπεδούχου ομάδας, ούτε και κάποιο γκολ. Αντίθετα, αυτό κατόρθωσε να το κάνει ένας φαν, ο οποίος εισέβαλε στο γήπεδο στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο φίλαθλος κατάφερε να αποφύγει τους επιτηρητές και να πατήσει γρασίδι, φορώντας το μαγιό του Μπόρατ, το οποίο κάλυπτε μόνο τα απαραίτητα. Αφού μπήκε μέσα, ξεκίνησε να τρέχει σαν τρελός στον αγωνιστικό χώρο, διακόπτοντας προσωρινά τη ροή του παιχνιδιού, μέχρι ένας άνδρας της ιδιωτικής ασφαλείας του γηπέδου να προβεί σε... αριστοτεχνικό τάκλιν πάνω στα πόδια του και να τον σταματήσει.

Ο εισβολέας, αφού σωριάστηκε κάτω, συνελήφθη από την αστυνομία και το πιο πιθανό είναι πως η κούρσα του, αλλά και η παρουσία του μέσα στο στάδιο να αποτέλεσε και την τελευταία του, μιας και κινδυνεύει με δια βίου αποκλεισμό από τα γήπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK