Πρώην άσος του Ολυμπιακού δίνει τα έπιπλά του για τους πυρόπληκτους

Ο Μοχάμεντ Μπεν αγωνίζεται πλέον στη Σερβία με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα όμως η Ελλάδα ήταν το σπίτι του για 4,5 χρόνια και η τραγωδία που βίωσε η χώρα μας με τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική άγγιξε την ψυχή του. Δείτε με ποιο τρόπο δείχνει την έμπρακτη συμπαράστασή του προς τους πυρόπληκτους ο φορ από τις Κομόρες.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Βέροια, Ολυμπιακός, Λεβαδειακός και Πανιώνιος. Σε αυτές τις τέσσερις ομάδες αγωνίστηκε ο Μπεν στα 4,5 χρόνια που πέρασε στη χώρα μας πριν μετακομίσει στη γειτονική Σερβία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα (μετακόμισε εκεί τον Ιανουάριο του 2018 υπογράφοντας συμβόλαιο 2,5 ετών), και το πέρασμά του από την Ελλάδα δεν το έχει ξεχάσει.

Πόσο μάλλον τώρα που η χώρα μας είχε ένα "μαύρο καλοκαίρι", με τις φωτιές στην Ανατολική Αττική να αφήνουν πίσω τους όχι μόνο συντρίμμια από πλευράς υλικών καταστροφών αλλά και πτώματα, με 95 συνανθρώπους μας να έχουν χάσει μέχρι στιγμή τη ζωή τους από την πύρινη λαίλαπα.

Ο Μπεν συγκινήθηκε από το δράμα που βιώνουν οι συνανθρώποι μας και έδειξε την ανθρωπιά του καθώς με ένα μήνυμα που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook το απόγευμα της Δευτέρας, ενημερώνει πως δωρίζει όλα τα έπιπλα από το σπίτι που έχει στην Αθήνα σε ανθρώπους που επλήγησαν και έχουν ανάγκη απο βοήθεια.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου και οι Έλληνες είναι πάντα στην καρδιά μου. Βλέποντας πόσο υπέφεραν και πόνεσαν οι Έλληνες που έχασαν μέλη της οικογένειάς τους και βλέποντας τα σπίτια τους να καίγονται από τις άγριες φωτιές των τελευταίων ημερών στην Αττική, εγώ και η οικογένειά μου αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε για αυτούς τους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Δωρίζουμε όλα τα έπιπλα του σπιτιού μας στην Αθήνα σε οικογένειες που έχουν χάσει τα σπίτια τους και προσπαθούν να αρχίσουν ξανά τις ζωές τους. Σας παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το μήνυμα και επικοινωνήστε με τον μάνατζέρ μου για περισσότερες λεπτομέρειες έτσι ώστε η προσφορά μας να παραδοθεί στους σωστούς ανθρώπους.

Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας είναι μαζί σας. Προσευχόμαστε για την Ελλάδα", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο 29χρονος επιθετικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK