Τελικά δεν είναι... άμπαλος ο Τόργκελε

Θυμάστε τον Σάντορ Τόργκελε που πέρασε για ένα φεγγάρι από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και έφυγε ως... μυρωδιάς; Τα τελευταία δυόμισι χρόνια κάνει... παπάδες στην πατρίδα του κερδίζοντας νέο τριετές συμβόλαιο στα 34 του χρόνια (VIDEOS)!

Τελικά δεν είναι... άμπαλος ο Τόργκελε
Torghelle

Τη σεζόν 2005-2006 ο Ούγγρος επιθετικός μας συστήθηκε για πρώτη φορά, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Σε 16, όλες κι όλες, συμμετοχές με τους πράσινους δεν κατάφερε να κάνει... σεφτέ.

Την επόμενη περίοδο, ωστόσο, δόθηκε στον ΠΑΟΚ μαζί με τους Κώστα Χαραλαμπίδη και Θανάση Τσίγκα. Ούτε εκεί όμως στέριωσε, μετρώντας μόλις ένα γκολ ( κόντρα στο Ολυμπιακό) σε 27 συμμετοχές.

Από τη χώρα μας αποχώρησε στολισμένος με διάφορους χαρακτηρισμούς, αλλά η ιστορία έδειξε πως μάλλον καλό του έκανε η αλλαγή κλίματος. Ακολούθησαν πέντε διαφορετικοί σταθμοί ( Ζένα, Άουγκσμπουργκ, Φορτούνα, Χόνβεντ, Βιντεότον) για να καταλήξει τελικά στην ΜΤΚ και την πατρίδα του.

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, ο Τόργκελε είναι από τους κορυφαίους επιθετικούς στην Ουγγαρία, μετρώντας 34 γκολ σε 58 συμμετοχές! Έτσι, πριν λίγους μήνες η διοίκηση του συλλόγου ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2019.

Πόσο θα είναι τότε ο... "μυρωδιάς", όπως τον χαρακτηρίσαμε, επιθετικός; 37 ετών! Όπως φαίνεται περνάει ακόμα η μπογιά του.





News 24/7

24MEDIA NETWORK