Ο Γκουαρδιόλα ηττήθηκε από την... πρώην στο ντεμπούτο του στη Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επέστρεψε στην "Allianz Arena" ως αντίπαλος της Μπάγερν, όμως η ομάδα του, η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε την ήττα με 1-0 στο δυνατό φιλικό της Τετάρτης (20/7).

Ο Γκουαρδιόλα ηττήθηκε από την... πρώην στο ντεμπούτο του στη Σίτι

Δύο νέες ομάδες με νέους προπονητές διασταύρωσαν το βράδυ της Τετάρτης (20/7) τα ξίφη τους στην "Allianz Arena". Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι έδωσαν φιλικό στη Γερμανία, με τους Βαυαρούς να παίρνουν τη νίκη με 1-0 κόντρα στον πρώην προπονητή τους, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Παρά το γεγονός πως ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες χωρίς εμπειρία, η Σίτι ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση, όμως η ποιότητα της Μπάγερν δεν άργησε να φανεί με αποτέλεσμα ο Καμπαγιέρο να είναι ο πρωταγωνιστής του πρώτου μέρους, καθώς γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα του από το γκολ.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 76ο λεπτό ο Οζτούρκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παικτών των "πολιτών" και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Να σημειωθεί πάντως πως και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και έκαναν δοκιμές αφού επρόκειτο για φιλικό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μπάγερν: Ούλραϊχ, Ραφίνια, Φέλντχαν, Χάβι Μαρτίνεθ (65' Φέλιξ Γκέτσε), Μπερνάτ (66' Φριντλ), Τσάμπι Αλόνσο (46' Ντορς), Λαμ, Αλάμπα (46' Μελίχ Οζτούρκ), Μπένκο (82' Σαμπάνι), Ριμπερί (46' Χέγκλερ), Γκριν.

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγιέρο (57' Γκαν), Πάμπλο Μαφέο, Ανταραμπιόγιο, Τασέντε, Κολάροβ (66' Μπιτίτσι), Φερνάντο (55' Γιαγιά Τουρέ), Φερναντίνιο (73' Αλέις Γκαρθία), Χεσούς Νάβας (55' Τσελίνα), Μπάρκερ (56' Κλισί), Ζίντσενκο (56' Ντελφ), Ιχεανάτσο (56' Μπονί).

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK