Ο Σανέ άφησε πρόωρα την εθνική Γερμανίας, είχε όμως λόγο

Όχι δεν στραβομουτσούνιασε ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι για το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα από τον Λεβ. Άλλη δικαιολογία παρουσίασε και ζήτησε να φύγει.

Germany's Marco Reus is substituted by Leroy Sane during the UEFA Nations League soccer match between Germany and France in Munich, Germany, Thursday, Sept. 6, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Λιρόι Σανέ AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Τον Λιρόι Σανέ τον έχουν κατηγορήσει για πολλά. Για ατομικισμό και για έλλειψη συγκέντρωσης κυρίως. Πρόσφατες είναι οι επικριτικές δηλώσεις του Τόνι Κρος για το γεγονός πως οφείλει ν' αλλάξει συμπεριφορά για να γίνει αποδεκτός αφενός, ν' αλλάξει επίπεδο αφετέρου.

Μοιραία όταν ακούς πως αποχώρησε από την αποστολή των "πάντσερ" για προσωπικούς λόγους, τη στιγμή που στο 0-0 της Πέμπτης με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, στην πρεμιέρα του Nations League, έπαιξε ελάχιστα μπαίνοντας ως αλλαγή στο 83', σού μπαίνουν ιδέες. Ότι κάτι τον έπιασε, ότι ξενέρωσε, ότι ένιωσε θιγμένος, ότι το γυαλί με τον Γιοακίμ Λεβ ράγισε οριστικά.

Τουναντίον η δικαιολογία είναι υπαρκτή και ως ένα βαθμό πειστική. Διότι όπως διέρρευσε ο Σανέ ζήτησε να εξαιρεθεί μια και η σύντροφός του είναι έγκυος κι εντός των προσεχών ημερών θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί τους. Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε ακρόαση από τον Λεβ, του εξέθεσε το πρόβλημα, ζήτησε άδεια και την πήρε. Όλα λειτούργησαν βάσει πρωτοκόλλου, δεν έκανε τίποτα αυθαίρετο. Αν πίσω απ' αυτήν την αιτία, υπήρχαν άλλοι λόγοι, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK