Η πιο fake ποδοσφαιρική ιστορία... καταρρίφθηκε

Ο Μάριο Μάτζουκιτς περιέγραψε σε Σέρβους δημοσιογράφους μία... τρομακτική ιστορία που αφορούσε τον Ντάνι Άλβες και τον Λεονάρντο Μπονούτσι. Όταν η ιστορία πήρε τα πάνω της και έκανε το γύρω του διαδικτύου, ακόμη και ο ίδιος ο Κροάτης "τρόμαξε" με αυτά που υποτίθεται ότι είπε.

Η πιο fake ποδοσφαιρική ιστορία... καταρρίφθηκε

Ψεύτικη, χίλια τοις εκατό ψεύτικη ήταν η ιστορία που είδε το Σάββατο (15/7) το φως της δημοσιότητας και έκανε το γύρω του διαδικτύου εμπλέκοντας τρεις ποδοσφαιριστές. Τον Μάντζουκιτς, τον Ντάνι Άλβες και τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Το στόρι ήθελε πριν τον φετινό τελικό του Champions League, ο Άλβες και ο Μπονούτσι να έκαναν... ροντέο τα αποδυτήρια της Γιουβέντους.

Ο Ντάνι Άλβες υποτίθεται πως άκουγε σάμπα και χόρευε σαν... τρελός εντός των αποδυτηρίων, την ίδια στιγμή που οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να συγκεντρωθούν για τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Χορεύοντας ο Βραζιλιάνος τους είχε κάνει όλους να θυμώσουν, αλλά μόνο ο Μπονούτσι αντέδρασε και έπιασε από το λαιμό τον Ντάνι και τον απείλησε μάλιστα ότι θα του... σπάσει τα πόδια. Σε αυτό το σημείο, ο δεξιός μπακ είπε στον Ιταλό αμυντικό ότι δεν τον ενδιαφέρει ο τελικός, γιατί αυτός έχει τρία τρόπαια, ενώ ο Μπονούτσι κανένα!

Η ιστορία αυτή "άρεσε" στα Μέσα που την αναπαρήγαγαν και την έκανα βασικό θέμα της ημέρας...

Τελικά, αργά το βράδυ του Σαββάτου (15/7) και αφού έγινε το... σώσε με τις θεωρίες συνωμοσίας ήρθε ο Μάντζουκιτς που με... πύρινο λόγο στα social media διέψευσε τα πάντα, γράφοντας: " Δεν μιλάω πίσω από την πλάτη κανενός. Μιλάω πάντα πρόσωπο με πρόσωπο..."

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK