Η επιστροφή του Φαν Χααλ φέρνει τα... πάνω - κάτω σε μεγάλους ευρωπαϊκούς πάγκους

Παρόλο που απουσιάζει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα εδώ και δύο έτη, έρχεται να κάνει τη μεγάλη επιστροφή. Σε ποιον σύλλογο όμως προορίζεται ο Ολλανδός με μια προσφορά που δεν γίνεται να αρνηθεί, προκαλώντας "αναταραχή" στους ευρωπαϊκούς πάγκους;

Manchester United manager Louis van Gaal watches from the dug out during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Manchester United, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Sunday, March 6, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Louis van Gaal watches from the dug out during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Manchester United, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Sunday, March 6, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGE

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει να καθίσει σε πάγκο ποδοσφαιρικής ομάδας από το 2016, όταν έφευγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άφηνε τη θέση στον Ζοσέ Μουρίνιο, μη συνεχίζοντας τη προπονητική του καριέρα σε κάποιον άλλο σύλλογο.

Παρότι τον τελευταίο καιρό είχε φημολογηθεί πως ο Ολλανδός τεχνικός αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην επιβεβαιώνεται αν κρίνουμε από τη τελευταία δήλωσή του σε κανάλι της χώρας του, όπου αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα το προσεχές καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο 66χρονος κόουτς σε ερώτηση σχετική με το μέλλον του, δήλωσε ότι: " Έχω δεχτεί μια προσφορά που πραγματικά δεν μπορώ να την απορρίψω. Περισσότερα δεν μπορώ να αποκαλύψω, αλλά αν δεν έχω ξεκινήσει να εργάζομαι μέσα στον Ιούλιο ή τον Άυγουστο, τότε θα αποσυρθώ σίγουρα".

Μια τέτοια αινιγματική απάντηση έρχεται να ταράξει φυσικά τα... νερά στο προπονητικό "παζάρι" που έχει ξεκινήσει στην Ευρώπη, ειδικά μετά την ανακοίνωση της "εξόδου" του Αρσέν Βενγκέρ από την Άρσεναλ.

Ο Φαν Χάαλ θα μπορούσε πλέον να συμπεριληφθεί στα σενάρια διαδοχής του Αλσατού τεχνικού στους "κανονιέρηδες", αλλά και σε αυτά άλλων ευρωπαϊκών κλαμπ που "ψάχνονται" ήδη στην αγορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK