Η Σίτι θέλει τον δικό της... Νεϊμάρ

Η UEFA "καραδοκεί" και ετοιμάζεται να τιμωρήσει τους... άτακτα οικονομικά συλλόγους, με αγγλικό δημοσίευμα να κάνει λόγο για προσπάθεια... κλοπής παικταρά από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα...

Ξανά στο προσκήνιο έχει έρθει η συντονισμένη προσπάθεια από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, έτσι ώστε να ερευνήσει τα οικονομικά στοιχεία συλλόγων που ξοδεύουν πακτωλό χρημάτων στη μεταγραφική περίοδο.

Με λίγα λόγια ερευνάτε η πηγή εσόδων, αν έχει σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου και κατά πόσο τα έσοδα/έξοδα είναι ισορροπημένα. Ουσιαστικά η UEFA έχει βάλει στο μάτι Άραβες και Κινέζους για να το πούμε με απλά λόγια.

Σύμφωνα με την SUN, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο σύλλογος που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και το καλοκαίρι πρέπει να πουλήσει αρκετούς παίκτες. Αν δεν καταφέρει να ισοσκελίσει τον ισολογισμό της, τότε είναι πιθανό να τιμωρηθεί και να βρεθεί εκτός Ευρώπης!

Τότε, η Σίτι θα κάνει... μπάσιμο και θα προσπαθήσει να... αρπάξει τον Κιλιάν Εμπαπέ, του οποίοι θαυμαστής είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Έλα όμως που ο δεύτερος σύλλογος με το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η Σίτι! Στο τέλος λοιπόν αντί για... κλοπή αλά Νεϊμάρ, μπορεί να έχουμε ξεφούσκωμα διπλής... φούσκας.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.