Μετά τον αποκλεισμό από Ολυμπιακό, πήρε Έλληνα άσο η Ριέκα!

Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό στα πλέι οφς του Champions League, η Ριέκα ανακοίνωσε μεταγραφή, κάνοντας δικό της τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού, Χάρη Μαυρία!

Μετά τον αποκλεισμό από Ολυμπιακό, πήρε Έλληνα άσο η Ριέκα!

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και μετά από το πέρασμά του από Σάντερλαντ, Φορτούνα Ντίσελντορφ και Καρλσρούη, ο Χάρης Μαυρίας θα συνεχίσει στην Κροατία.

Ο 23χρονος winger, ο οποίος ήταν στις εξέδρες του γηπέδου της Ριέκα και είδε το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με τον Ολυμπιακό, ανήκει επίσημα στους πρωταθλητές Κροατίας από το βράδυ της Πέμπτης καθώς υπέγραψε μαζί τους συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια (1+3).

Μετά τον αποκλεισμό από Ολυμπιακό, πήρε Έλληνα άσο η Ριέκα!

"Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της Ριέκα. Το κλαμπ έχει μια μεγάλη ιστορία και έχει κερδίσει αρκετά τρόπαια στα τελευταία πέντε χρόνα. Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ με τη φανέλα της Ριέκα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μαυρίας και πρόσθεσε:

"Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, οι φίλοι της ήταν εκπληκτικοί. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και εκτιμώ ότι η ομάδα λόγω ατυχίας δεν κατάφερε να περάσει στο Champions League. Θεωρώ ότι και οι όμιλοι του Europa League αποτελούν για εμάς μια πρόκληση".

Το... προξενιό πάντως για τον Χάρη Μαυρία στην Ριέκα είχε γίνει στην Αθήνα, στο περιθώριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τότε ,λοιπόν, πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού με τον Πολ Κουτσολιάκο. Μάλιστα ο ατζέντης του Έλληνα ακραίου τον πρότεινε ως δεξιό μπακ (θέση στην οποία έψαχνε παίκτη η Ριέκα) και όχι ως εξτρέμ!! Άλλωστε στην Καρλσρούη ο Μαυρίας ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν παίζοντας μπακ χαφ (στα δεξιά)

News 24/7

24MEDIA NETWORK