Ο επιθετικός των 100 κιλών και 45 γκολ σε τρία χρόνια

Τον λένε Εράν Λέβι, είναι 32 ετών και 100+ κιλά. Κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα του Ισραήλ το 2018, σκοράρει ασταμάτητα και ζήτησε από μόνος του μείωση του συμβολαίου του λόγω... αγάπης!

Ο επιθετικός των 100 κιλών και 45 γκολ σε τρία χρόνια

" Δεν φορούν όλοι οι σούπερ ήρωες κάπα", λέει ένα γνωμικό της εποχής και στην περίπτωση του Εράν Λέβι ταιριάζει... κουτί. Ο Ισραηλινός επιθετικός είναι... εραστής της μπάλας, μεγάλο "πιρούνι", παίζει γιατί είναι... αισθηματίας, αλλά βάζει και τα γκολάκια του! Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, τα καταφέρνει όλα περίφημα.

Στα 32 του χρόνια κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα του Ισραήλ και μάλιστα πέρασε ως αλλαγή στο φιλικό με την Ρουμανία στο 46ο λεπτό, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον λόγω της μεγάλης του... κοιλιάς!

Τα παραπανίσια κιλά πάντως δεν τον έχουν εμποδίσει από το να σκοράρει ασταμάτητα για τα... κυβικά του. Τα τελευταία τρία με τρεισήμισι χρόνια μετρά 45 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την Μακάμπι Τενάγια.

Και για να καταλάβετε τι εννοούμε όταν λέμε... αισθηματίας, το 2016-2017 δέχθηκε μείωση 70% στο συμβόλαιο του, με σκοπό να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να σηκώσει κεφάλι! Όχι απλά τα κατάφερε, αλλά η Τενάγια τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια.

Πως να μην τον λατρέψουν οι φίλαθλοι στο Ισραήλ μετά;

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK