Ο Ετό αποκάλυψε τον νέο... Μέσι

Όσο ο Μέσι γερνάει τόσο όλοι θα ψάχνουν να βρουν ποιος θα γίνει ο διάδοχός του. Ο Ετό προχώρησε σε μία βαρυσήμαντη δήλωση, χρίζοντας πρωτοκλασάτο νεαρό ποδοσφαιριστή ως τον νέο "Λίο" που μπορεί να έχει την ίδια επιτυχία στο μέλλον.

Barcelona's Samuel Eto'o, right, celebrates with his teammate Lionel Messi after scoring, during the UEFA Champions League final soccer match between Manchester United and Barcelona in Rome, Wednesday May 27, 2009. (AP Photo/Jon Super)
Barcelona's Samuel Eto'o, right, celebrates with his teammate Lionel Messi after scoring, during the UEFA Champions League final soccer match between Manchester United and Barcelona in Rome, Wednesday May 27, 2009. (AP Photo/Jon Super) AP IMAGE

Ποιος θα είναι ο νέος Λιονέλ Μέσι και ποιος ο νέος Κριστιάνο Ρονάλντο; Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμα, ωστόσο ο Σαμουέλ Ετό έχει εντοπίσει ήδη τον πρώτο και το αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο France Football.

Σύμφωνα με τον Καμερουνέζο άσο της Κόνιασπορ, ο παίκτης που μπορεί να χριστεί νέος "Λίο" στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι ο 19χρονος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ. Παρότι ο Γάλλος ξεπερνά τον Αργεντινό 8 πόντους σε ύψος, έχει όλα τα προσόντα να τον φτάσει.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο 37χρονος επιθετικός: " Είναι ο μελλοντικός Μέσι, αν καταφέρει να διαχειριστεί τις ικανότητές του κι εάν κατανοεί τι συμβαίνει γύρω από το όνομά του. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να λάβει κάποιος ποδοσφαιριστής υπ' όψιν για να καταγράψει μία σπουδαία καριέρα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τη ποιότητα ενός παίκτη, ειδικά για κάποιον εξαιρετικό. Ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να του μιλήσω προσωπικά μία μέρα".

" Ο Κιλιάν μπορεί να εμπνευστεί από την υπεράνθρωπη διανοητική δύναμη του Λιονέλ Μέσι, τον οποίο είδα να μεγαλώνει στην Μπάρτσα. Συνεχίζει να κάνει τα ματς να δείχνουν εύκολα με το να δημιουργεί κάτι καινούργιο κάθε δευτερόλεπτο".

Ο άσος των Παριζιάνων μετρά μέχρι στιγμής 17 γκολ σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας την ομάδα του να επιστρέψει στη κορυφή της Ligue 1, αλλά και να φτάσει στον τελικό του γαλλικού κυπέλλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK