Ο γιατρός του Μέσι αποκαλύπτει την τέλεια διατροφή: Τι περιλαμβάνει

Ξεχάστε τη ζάχαρη, το πολύ κρέας, βάλτε στη ζωή σας βιολογικά λαχανικά και φρούτα προτείνει ο προσωπικός γιατρός του Λιονέλ Μέσι.

Ο γιατρός του Μέσι αποκαλύπτει την τέλεια διατροφή: Τι περιλαμβάνει

Ο γιατρός στον οποίο ο Λίο Μέσι εμπιστεύτηκε την αλλαγή του μεταβολισμού του, ο Γκιλιάνο Ποσέρ, αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά που το κάνουν τη μέθοδό του ξεχωριστή.

Κάνοντας πρώτα τη ζωή δύσκολη στον ρεπόρτερ της "El mundo deportivo" που ανέλαβε την αποστολή να μεταβεί στην Ιταλία και να αποσπάσει μία συνέντευξη. Τελικά αυτή δόθηκε με τους όρους του Ιταλού γιατρού. Η συζήτηση δεν θα ξεπερνούσε τα πέντε λεπτά και δεν θα υπήρχαν κατά τη διάρκειά τους ούτε κατά διάνοια φωτογραφίες.

Ακολουθούν μερικά από τα σημαντικότερα λεγόμενα του Ποσέρ.

"Η μέθοδός μου λέγεται εφαρμοσμένη κινησιολογία. Περιλαμβάνει τη μελέτη της δύναμης των μυών του κάθε αθλητή τα αποτελέσματα της οποίας υπαγορεύουν τη θεραπεία που θα επιλεγή. Βάση όλων όμως είναι το καλό φαγητό.

Υπάρχει μία σειρά τροφίμων τα οποία χαρακτηρίζω ως σούπερ βενζίνη για τον οργανισμό. Νερό, καλό ελαιόλαδο, δημητριακά ολικής άλεσης, φρέσκα φρούτα και βιολογικά λαχανικά που δεν έχουν μολυνθεί με φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα.

Η ζάχαρη πρέπει επίσης να αποφεύγεται, είναι η χειρότερη τροφή για τους μυς. Οσο περισσότερο βρίσκεστε μακριά από τη ζάχαρη τόσο το καλύτερο. Στο αλεύρι το πρόβλημα είναι ότι σήμερα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αμόλυντος σπόρος.

Το αλάτι χρειάζεται αλλά σε μικρές ποσότητες. Κάνει καλό στους μυς και γενικότερα στο σώμα. Το κρέας επίσης επιτρέπεται με μέτρο. Πολύ λιγότερο από ότι συνήθως τρώνε οι Αργεντινοί και οι Ουρουγουανοί, είναι τροφή που δύσκολα αφομοιώνεται από το σώμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK