Ο Γκόμεθ δεν ήθελε Κωνσταντινούπολη και παντρεύτηκε στο Μόναχο

Ο Μάριο Γκόμεθ απέρριψε κάθε περίπτωση να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη εξαιτίας των πολιτικών αναταραχών και την Παρασκευή παντρεύτηκε στο Μόναχο που αιματοκυλίστηκε!

Η ζωή παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια. Διότι ο Μάριο Γκόμεθ, που αρνήθηκε την ανανέωση του δανεισμού του στην Μπεσίκτας μετά τα όσα συνέβησαν στην Τουρκία την τελευταία εβδομάδα, έδωσε όρκους αιώνιας πίστας με την εκλεκτή της καρδιάς του στο Μόναχο, το οποίο κάθε άλλο παρά ασφαλές αποδείχθηκε.

Η τελετή ήταν λιτή και παρόντες ήταν μονάχα λίγοι συγγενείς και στενοί φίλοι προκειμένου να συγχαρούν τους νεόνυμφους.

Το ευτυχισμένο ζεύγος, ο Γερμανός διεθνής ποδοσφαιριστής και η 37χρονη καλλονή (πρώην μοντέλο) Καρίνα Βάντζουνγκ, έλαμπε μετά την επισημοποίηση της τετράχρονης σχέσης τους. Ουδείς μπορούσε να φανταστεί πως σε κάποιο άλλο σημείο της βαυαρικής μεγαλούπολης θα χυνόταν τόσο αίμα και θα έχαναν τη ζωή τους τόσα άτομα μετά από επίθεση ενόπλων σε εμπορικό κέντρο.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!