Ο Μποκανί "κήδεψε" τη Σαχτάρ

Το σεντερφορίσιο γκολ του Ντιεμερσί Μποκανί έκρινε υπέρ της Ντιναμό Κιέβου το μεγάλο ντέρμπι του ουκρανικού πρωταθλήματος. Ο Κογκολέζος φορ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο... ουδέτερο Χάρκοβο.

Ο Μποκανί "κήδεψε" τη Σαχτάρ

Ο Ντιεμερσί Μποκανί έγινε παρελθόν από τον Ολυμπιακό προτού γίνει παρόν. Το (χρόνιο) πρόβλημα στο γόνατο, η χονδροπάθεια που διεγνώσθη από το ιατρικό τιμ των "ερυθρόλευκων", μπλόκαρε τη συμφωνία και ο Κογκολέζος φορ ξέμεινε στην Ντιναμό Κιέβου.

Αν και ήταν πάντως στην transfer list της ουκρανικής ομάδας, αρχίζει σιγά-σιγά να κερδίζει τη θέση του στο ρόστερ. Γιατί σκοράρει ανελλιπώς. Είχε αρχίσει από τα φιλικά και πλέον συνεχίζει στα επίσημα. Το Σάββατο μάλιστα βρήκε δίχτυα στο ντέρμπι με τη Σαχτάρ (2η αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος) που διεξήχθη στο Χάρκοβο, αφού στο Ντόνετσκ δεν είναι δυνατόν ακόμη να διεξαχθούν παιχνίδια.

Ο Μποκανί ήταν στη βασική 11άδα του Χατσκέβιτς (έπαιξε μέχρι το 77') και στο 46' όρισε τη μοίρα του ντέρμπι. Μετά τη σέντρα οι πρωτευουσιάνοι βγήκαν στην αντεπίθεση, αναπτύχθηκαν από δεξιά και τέλειωσαν ιδανικά την επίθεση χάρη στην κίνηση και το τελείωμα του έμπειρου φορ. Ο οποίος πήδηξε πολύ ψηλά και με κεφαλιά ακριβείας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πιατόφ.

Ήταν μια άτυπη ρεβάνς για το χαμένο Σούπερ Καπ (2-0 η Σαχτάρ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK