Αντί για τον Ολυμπιακό το γύρισε στο τραγούδι

Ο Οσβάλντο άφησε το ποδόσφαιρο για να γίνει ροκ σταρ και το Contra θυμάται την (όχι μακρινή) εποχή που ήταν έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό με ποσό ρεκόρ (VIDEOS)!

Αντί για τον Ολυμπιακό το γύρισε στο τραγούδι
Οσβάλντο

Για πολλούς είναι μία βασανισμένη ψυχή. Για άλλους απλά περίεργος χαρακτήρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ντάνι Οσβάλντο δεν πέρασε απαρατήρητος σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε.

Στα 30 του χρόνια ο Αργεντινός αποφάσισε να αφήσει το ποδόσφαιρο και την αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορ με σκοπό να γίνει τραγουδιστής. Μία απόφαση που όσο περίεργο κι αν ακούγεται δεν παραξένεψε κανέναν.

Το καλοκαίρι του 2014 βέβαια ο Οσβάλντο θα μπορούσε να περάσει και από την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού! Μία μεταγραφή που αν γινόταν θα κόστιζε χρήματα ανάλογα με αυτά του Όσκαρ Καρντόσο.

Ο Ντάνι Οσβάλντο τραγουδά

Η πρόταση και η... παντόφλα της συζύγου

Ο ποδοσφαιριστής όντας φευγάτος από την Σαουθάμπτον προτάθηκε μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό που αναζητούσε φορ-κράχτη ( προτάθηκε και φέτος ). Τα χρήματα που απαιτούνταν για μία τέτοια κίνηση ξεπερνούσαν τα 2.000.000€ που αντιστοιχούσαν εν μέρει στο συμβόλαιο του.

Τελικά η τότε σύζυγος του Οσβάλντο έριξε... άκυρο στην Ελλάδα, αφού η πρόταση από την Ιταλία ( και την Ίντερ ) της ήρθε κουτί. Ούτε εκεί όμως στέριωσε ο "άτακτος" Ντάνι ο οποίος μάλιστα αρπάχτηκε με τον Ικάρντι στο ματς με την Γιουβέντους με αποτέλεσμα να φύγει τον Γενάρη του 2015 για την Μπόκα Τζούνιορς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK