"Ενδιαφέρον Μαρινάκη για Ντεμπρετσένι"

Δημοσίευμα από την Ουγγαρία παρουσιάζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τον Ολυμπιακό και την Νότιγχαμ Φόρεστ, να εμπλέκεται σε συζητησεις που έχουν να κάνουν με την εισοδό του σε μετοχικό σχήμα που θα αποκτήσει το έλεγχο της Ντεμπρετσένι, ομάδας που την τελευταία 10ετία μετράει 5 πρωταθληματα και 4 Κύπελλα!

Η  Ντεμπρετσένι  είναι η κορυφαία ομάδα της Ουγγαρίας τον 21ο αιώνα. Τα τελευταία δέκα χρονια κατέκτησε 5 πρωταθληματικούς τίτλους, πετυχαίνοντας μάλιστα τέσσερις φορές νταμπλ! Με συμμετοχή σε Ομίλους τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και του Γιουρόπα Λιγκ

Η περσινή σεζόν όμως, ήταν η χειρότερη των τελευταίων 17 ετών για την Ντεμπρετσένι, αφού τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος! Η κατάσταση στον σύλλογο είναι πλέον οριακή και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γκάμορ Σίμα, φέρεται να ψάχνει την... έξοδο. Να πουλήσει και να φύγει δηλαδή...

Σύμφωνα, λοιπόν, με ιστοσελίδα από την Ουγγαρία, για την Ντεμπρετσένι υπάρχει ... αγοραστικό - επενδυτικό ενδιαφέρον τόσο από την Τουρκία όσο και από την Ελλάδα! Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο επιχειρηματίας από τη χώρα μας που σκέφτεται να μπει στο μετοχικό σχήμα της "Λόκι", δεν είναι άλλος απο τον  Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη είδηση πάντως δεν επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους της Ντεμπρετσένι, οι οποίοι βρίσκονται σε ανοιχτές διαπραγματεύσεις με γνωστή εταιρία ενεργειακών ποτών.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!