Mία ανάσα από την επιστροφή σε Ολυμπιακό βρέθηκε ο Κασάμι!

Την αποκάλυψη πως είχε επαφές με τον Ολυμπιακό για να αφήσει την Σιόν αυτό το καλοκαίρι και να επιστρέψει στον Πειραιά, έκανε με συνέντευξή του σε αγγλική ιστοσελίδα ο Παϊτίμ Κασάμι.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Παϊτίμ Κασάμι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2014 μέχρι το 2016 και τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ εδώ και έναν χρόνο βγάζει το... ψωμί του στην Ελβετία για λογαριασμό της Σιόν.

Οι σχέσεις τους πάντως με τους Πειραιώτες παραμένουν εξαιρετικές και αυτό ήρθε να το προσυπογράψει ο ίδιος μέσω συνέντευξής του στο Goal.com (θα δημοσιευτεί ολόκληρη την Τετάρτη) όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έφτασε πριν από λίγες ημέρες αρκετά κοντά στο να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 26χρονου άσου, ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους "ερυθρολεύκους" και πίεζε από την πλευρά του τη διοίκηση της Σιόν για τον αφήσει να φύγει, κάτι όμως που δεν έγινε τελικά και έτσι παραμένει ποδοσφαιριστής της.

Ουσιαστικά, το "φλερτ" με τον Κασάμι έσβησε μετά τη μεταγραφή του Μπίμπαρς Νάτχο στον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα, με τους "ερυθρολεύκους" να ενισχύονται με το "8άρι"που έψαχναν και να κινούνται τώρα για την απόκτηση ενός καθαρόαιμου αμυντικού χαφ αλλά και να κοιτάζουν επίσης για επιθετικό και εξτρέμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK