Το κινητό που "έκαψε" τη μεταγραφή Τιοτέ στον Ολυμπιακό

Κι όμως, δεν μπορείτε να φανταστείτε γιατί χάλασε η μεταγραφή του Σεΐκ Τιοτέ από την Νιούκαστλ στον Ολυμπιακό. Ούτε για ιατρικό, ούτε για οικονομικό λόγο!

Το όνομα του Σεΐκ Τιοτέ βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε μιας και ο παίκτης προτίμησε να ταξιδέψει στην Τουρκιά για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ.

Τελικά η μεταγραφή του σκάλωσε στα ιατρικά (αν και στην γειτονική χώρα αναφέρουν πως οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό), με αποτέλεσμα ο Τιοτέ να μείνει... μπουκάλα.

Ένα δημοσίευμα από το sportwitness, ωστόσο, αποκαλύπτει πως ο παίκτης θα μπορούσε έστω και την τελευταία στιγμή να υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα του χάλασε η μεταγραφή!

Συγκεκριμένα μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με την Γαλατά, ο Ιβοριανός άσος πάνω στα νεύρα του έκλεισε το κινητό και το ξέχασε. Έτσι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Λοριάν, που επίσης ενδιαφερόταν, δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Όταν το άνοιξε ήταν ήδη αργά. Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Αλεξί Ρομαό και η Λοριάν τον Εμβουεμπά.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.