Όχι μόνο ο Ολυμπιακός: φέτος όλοι οι πρωταθλητές υποφέρουν!

Ο Ολυμπιακός έπεσε στην 7η θέση της βαθμολογικού πίνακα όμως δεν είναι ο μόνος πρωταθλητής που χρειάζεται να σηκώσει το κεφάλι για να κοιτάξει ψηλά στην κορυφή. Απόδειξη το γεγονός πως στα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ουδείς από τους κατόχους του τίτλου δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση!

Όχι μόνο ο Ολυμπιακός: φέτος όλοι οι πρωταθλητές υποφέρουν!

Απίστευτο και όμως... ελληνικό, με τον Ολυμπιακό να μένει για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (η τελευταία φορά που πανηγύρισε στη Super League Σουρωτή ήταν με το 1-0 επί της νεοφώτιστης Λαμίας στο Περιστέρι για την 2η αγωνιστική) μετά το 0-1 από τον Ατρόμητο στο "Καραϊσκάκης" και να αδυνατεί να πλησιάσει στην κορυφή.

Η συμπλήρωση έξι αγωνιστικών βρίσκει μάλιστα τους Πειραιώτες στην... 7η θέση της βαθμολογίας όντας στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και στο -4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ ενώ έχει μόλις δύο βαθμούς περισσότερους από τον χιλιοταλαιπωρημένο διοικητικά Παναθηναϊκό (θα ήταν ισόβαθμοι αν δεν υπήρχε το -2 που κουβαλούσαν οι "πράσινοι" από τα περυσινά πλέι οφ).

Τι μπορεί να παρηγορεί τον Ολυμπιακό και τους φίλους του; Πως η φετινή σεζον είναι ιδιαίτερα ζόρικη για τους περισσότερους πρωταθλητές καθώς και σε άλλα πρωταθλήματα οι κάτοχοι του τίτλου είναι αναγκασμένοι να κυνηγούν στη βαθμολογία!

Η Μπάγερν πέταξε άλλους δύο βαθμούς την Κυριακή (2-2 με την Χέρτα στο Βερολίνο) και έμεινε στο -5 από την Ντόρτμουντ, η Τσέλσι ηττήθηκε από την Σίτι στο Λονδίνο (0-1) και βλέπει τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ από απόσταση έξι πόντων, η Μονακό είναι στο -3 από την Γιουβέντους ενώ η Ρεάλ στο -7 από την Μπαρτσελόνα.

Η μοναδική δε ομάδα που κρατούσε ψηλά τη σημαία στα τοπ-5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ήταν η Γιουβέντους που είχε μέχρι πρότινος μόνο νίκες και ισοβαθμούσε με την Νάπολι, όμως στην 7η στροφή της Serie A έφερε 2-2 με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και έμεινε στο -2 από τους "παρτενοπέι".

Και δεν είναι οι μόνοι πρωταθλητές που τα έχουν βρει... μπαστούνια τη φετινή σεζόν αφού σε αντίστοιχη άβολη θέση έχουν βρεθεί Μπενφίκα (στο -5 από την Πόρτο), Φέγενορντ (στο -3 από την Αϊντχόφεν) και ΑΠΟΕΛ (στο -7 από την Ανόρθωση)...

News 24/7

24MEDIA NETWORK