Το δράμα του Παναθηναϊκού αγγίζει τον Στραματσόνι!

Ένας χρόνος ακριβώς συμπληρώθηκε από την απόλυση του Αντρέα Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό αλλά ο νυν τεχνικός της Σπάρτα Πράγας δεν... ξεχνάει το "τριφύλλι". Απόδειξη αυτά που δήλωσε σε συνέντευξή του στην "Gazzetta dello Sport" για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι "πράσινοι"!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ  (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2ης ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2ης ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ EUROKINISSI

Ίντερ, Ουντινέζε, Παναθηναϊκός και τώρα Σπάρτα Πράγας! Ο Αντρέα Στραματσόνι παραχώρησε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" από την Τσεχία στην οποία βρίσκεται (μοναδικός ξένος προπονητής του πρωταθλήματος της Τσεχίας και συνάμα πρώτος ξένος στην ιστορία της Σπάρτα) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση που έχει "χτυπήσει" και απειλεί να γονατίσει τον Παναθηναϊκό.

"Με λυπεί πάρα πολύ ότι ένας τόσο επιτυχημένος σύλλογος σε παγκόσμιο επίπεδο περνάει μία τέτοια περίοδο όπου είναι μακριά από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, είναι εκτός Ευρώπης και αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να χρεοκοπήσει.

Γνωρίζω καλά τις οικονομικές διαστάσεις της κρίσης του επειδή όλα ξεκίνησαν με μένα προπονητή ακριβώς έναν χρόνο πριν, αφού είχαμε βρεθεί στην κορυφή και επιστρέψαμε στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια και όλα τελείωσαν εξαιτίας της έναρξης αυτών των προβλημάτων.

Ούτε οι πωλήσεις των εξαιρετικών Ζέκα και Μπεργκ δεν στάθηκαν αρκετές. Παραμένω δεμένος με πολλά άτομα που έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω στο τέλος αυτής της σεζόν όλα να διευθετηθούν προς το καλύτερο", τόνισε για τον... survivor Παναθηναϊκό "Στράμα", ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι προσπαθεί να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της Σπάρτα μετά το κλείσιμο ενός άκρως επιτυχημένου κύκλου του συλλόγου, ενώ εξήρε τον... Λουτσιάνο Σπαλέτι!

"Παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα και είμαι πολύ ευτυχισμένος για την Ίντερ. Η δουλειά του Σπαλέτι είναι εντυπωσιακή και την Κυριακή έχει τη μεγάλη ευκαιρία για την κορυφή αφού υπάρχει και το ντέρμπι Νάπολι-Γιουβέντους.

Είναι ένας αυθεντικός τύπος που με αγαπάει πολύ και με βοήθησε να ωριμάσω και να βελτιωθώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK