Η "τρελή" συνέντευξη του Γκουιντέτι

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζον Γκουιντέτι ήταν εκστασιασμένος μετά από τη νίκη της Σουηδίας επί της Δανίας με 4-1 για τα ημιτελικά του Euro Κ21 και παραχώρησε μία τρομερή και ιδιαίτερα εριστική συνέντευξη. Δείτε το εκπληκτικό VIDEO.

Η "τρελή" συνέντευξη του Γκουιντέτι

Η Σουηδία επικράτησε με 4-1 της Δανίας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21, με τον Τζον Γκουιντέτι να "κλέβει" την παράσταση, παραχωρώντας μία απίστευτη συνέντευξη σε Σουηδό δημοσιογράφο μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο 22χρονος άσος ήταν εκστασιασμένος από το αποτέλεσμα αλλά και ιδιαίτερα εριστικός απέναντι στους αντιπάλους τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "Ίσως ήρθε η ώρα να πάνε σπίτι. Ας σταματήσουν να λένε πως είναι οι καλύτεροι όταν χάνουν με 4-1. Είναι ντροπιαστικό. Εμείς είμαστε οι καλύτεροι στη Σκανδιναβία".

"Τώρα θα παίξουμε στον τελικό. Είμαστε η Σουηδία, οι υπόλοιποι μπορούν να πάνε απλά σπίτι τους".

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε αμηχανία, καθώς δεν ήξερε πως να χειριστεί το ζήτημα, ενώ ο Γκουιντέτι, συνέχιζε: "Τους αφήναμε να μιλάνε, να μιλάνε, να λένε ότι θέλουν. Αλλά στο τέλος όλα φαίνονται στο γήπεδο και αυτοί δεν έχουν να δείξουν τίποτα. Ήταν η χειρότερη ομάδα που συναντήσαμε στη διοργάνωση".

Στο τέλος, μαζί με τον συμπαίκτη του, Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς χόρεψαν σε ρυθμούς "Γιάγια και Κόλο Τουρέ".

Δείτε την "τρελή" συνέντευξη:

*Επιλέξτε την επιλογή με τους αγγλικούς υπότιτλους

News 24/7

24MEDIA NETWORK