Ο τρίτος Τσέχος ποδοσφαιριστής που αυτοκτονεί σ' ένα χρόνο!

Σαν μια κατάρα να πλανάται πάνω από το τσέχικο ποδόσφαιρο, αφού ο Πάβελ Περγκλ έγινε ο τρίτος που προέβη στο απονενοημένο διάβημα! Μόλις 40 ετών ο αυτόχειρας.

Για άλλη μια φορά το τσέχικο ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια ενός ποδοσφαιριστή. Του 40χρονου Πάβελ Περγκλ, ο οποίος αυτοκτόνησε, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Ο ποδοσφαιριστής είχε χτίσει την καριέρα του στη Σπάρτα Πράγας, με την οποία αγωνίστηκε και στους ομίλους του Champions League.

Παρότι ο Περγκλ παρουσιαζόταν χαρούμενος, έχοντας πριν από ένα χρόνο γίνει πατέρας μίας κόρης, έβαλε "άδοξα" τέλος στη ζωή του, όντας ο τρίτος σε διάστημα ενός μόλις έτους.

Το κακό άρχισε τον Απρίλιο του 2017 με τον Φράντισεκ Ραϊτόραλ ν' αυτοκτονεί στα 31 του χρόνια, συνεχίστηκε έναν μήνα αργότερα με τον Ντέιβιντ Μπιστρόν να πράττει το ίδιο.

Να θυμίσουμε ότι ο αυτόχειρας πέρασε ενάμιση χρόνο και στη Κύπρο, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ τελευταία φορά αγωνίστηκε το 2017 στο πρωτάθλημα τέταρτης εθνικής της Ελβετίας.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.