Η ισπανική τετράδα που απέδρασε στα 14'' πριν από τον εγκλωβισμό

Ο χρόνος κυλούσε βασανιστικά μέχρι που βρέθηκε η τελική λύση του αινίγματος και άνοιξε η πόρτα διαφυγής. Ένα διαφορετικό είδος προπόνησης είχε μόλις ολοκληρωθεί για την εθνική Ισπανίας.

Η ισπανική τετράδα που απέδρασε στα 14'' πριν από τον εγκλωβισμό

Πόσο σημαντικό είναι για τις εθνικές ομάδες το Nations League αλήθεια είναι πως δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμη. Η πορεία των αγώνων και η νοοτροπία με την οποία θ' αντιμετωπιστεί η φρέσκια αυτή ιδέα - διοργάνωση θα το (απο)δείξουν.

Για την ώρα μένουμε στο γεγονός πως αρκετές εθνικές θα παρουσιαστούν ανανεωμένες. Μια εξ αυτών η Ισπανία, αφού ο Λουίς Ενρίκε κάθεται πλέον στον πάγκο της. Ένας αμφιλεγόμενος προπονητής που θα κριθεί φυσικά από το έργο του και κυρίως τ' αποτελέσματα που θα φέρει με τη "φούρια ρόχα".

Σε πρώτη φάση επιδιώκει να φτιάξει τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές, ακόμη κι αυτούς που γνωρίζει.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Αγγλία άρχισε από τη Δευτέρα, αλλά την Τετάρτη το πρόγραμμα δεν είχε προπόνηση. Είχε βόλτα στη Μαδρίτη και... escape rooms.

Σε τρεις θεματικές αίθουσες δοκιμάστηκαν οι "ρόχας": την "Κεντρική Τράπεζα της Μαδρίτης", το "Prison Break" και το "Zodiac Killer". Εκ του αποτελέσματος, μονάχα η τετράδα των Μπουσκέτς, Ντε Χέα, Σαούλ και Λόπεθ (τρίτος τερματοφύλακας) κατάφερε να διαφύγει, λίγο πριν συμπληρωθεί η μια διαθέσιμη ώρα.

Αποστολή εξετελέσθη, δηλαδή, όπως έγραψε ο χαφ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πόση βοήθεια έλαβαν για να δραπατεύσουν και να μην εγκλωβιστούν δεν θα το μάθουμε ποτέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK