Ο Ενρίκε ήξερε πώς να "φτιάξει" τον Ντε Χέα

Ο Λουίς Ενρίκε γιόρτασε με νίκη στο "Γουέμπλεϊ" το επίσημο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ισπανίας και στις δηλώσεις του στάθηκε στον παίκτη που "υπέφερε" στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας...

Spain head coach Luis Enrique gestures during the UEFA Nations League soccer match between England and Spain at Wembley stadium in London, Saturday Sept. 8, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Spain head coach Luis Enrique gestures during the UEFA Nations League soccer match between England and Spain at Wembley stadium in London, Saturday Sept. 8, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Νταβίντ Ντε Χέα ανήκει πανθομολογουμένως στην ελίτ των γκολκίπερ που φιγουράρουν σε παγκόσμιο επίπεδο, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι δεν βρέθηκε σε καλό φεγγάρι και οι εμφανίσεις του με την εθνική Ισπανίας προκάλεσαν ποικίλλα αρνητικά σχόλια.

Αυτό το είχε στο μυαλό του και ο Λουίς Ενρίκε και λίγο μετά το 2-1 της Ισπανίας απέναντι στην Αγγλία στο "Γουέμπλεϊ" στην πρεμιέρα του Nations League που σήμανε ταυτόχρονα και το δικό του ντεμπούτο στον πάγκο της "φούρια ρόχα", φρόντισε να εκθειάσει τον κίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Ήταν μία ξεχωριστή νίκη κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Υποφέραμε και το περιμέναμε πως θα γινόταν αυτό, όμως δεν σταματήσαμε ποτέ να κάνουμε το παιχνίδι μας, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Spain goalkeeper David de Gea, left, stops a shot from England's Marcus Rashford, 2nd right, during the UEFA Nations League soccer match between England and Spain at Wembley stadium in London, Saturday Sept. 8, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Spain goalkeeper David de Gea, left, stops a shot from England's Marcus Rashford, 2nd right, during the UEFA Nations League soccer match between England and Spain at Wembley stadium in London, Saturday Sept. 8, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει δύναμη", δήλωσε ο πρώην τεχνικός των Ρόμα και Μπαρτσελόνα, για να συμπληρώσει με νόημα για την απόδοση του Ντε Χέα.

"Το παιχνίδι κόντρα στην εθνική Αγγλίας αλλά και οι τελευταίες σεζόν του στην Premier League δείχνουν πως πρόκειται για τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο".

Τι άλλο να θέλει να ακούσει άραγε ο Ντε Χέα για να έχει φτερά στα πόδια και στα χέρια του στα επόμενα ματς;

News 24/7

24MEDIA NETWORK