Η Σπάρτα έχασε ξανά και ο Στραματσόνι τα έριξε στην... τεχνολογία!

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχασε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι στην Τσεχία και μάλιστα το ντέρμπι κόντρα στην Σλάβια Πράγας! Τα... φόρτωσε στην τεχνολογία που έχει καθυστερήσει να φτάσει στο πρωτάθλημα ο Ιταλός.

Η Σπάρτα έχασε ξανά και ο Στραματσόνι τα έριξε στην... τεχνολογία!
Stramaccioni

Μία ζέστη, μία κρύο πηγαίνει τους φιλάθλους της Σπάρτα Πράγας ο Αντρέα Στραματσόνι και αυτό γιατί η ομάδα του πάνω που πάει να σηκώσει κεφάλι, αμέσως βυθίζεται στις... γκέλες.

Αυτή τη φορά η αποτυχία έκανε... θόρυβο, καθώς έχασε το ντέρμπι κόντρα στην Σλάβια Πράγας με 2-0, γεγονός που φέρνει την ομάδα του επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Πλζεν, που έχει και ένα ματς λιγότερο.

Πάντως ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκό δεν... πτοήθηκε και άρχισε να κάνει... διάλεξη για το πόσο θα βοηθήσει η νέα τεχνολογία στην Τσεχία.

"Σε κάποιες χώρες η χρήση βίντεο και η τεχνολογία γραμμής βοηθά να περιορίζονται τα λάθη. Αν συνέβαινε το ίδιο απόψε (εννοεί την Κυριακή), ίσως το παιχνίδι να είχε άλλη εξέλιξη", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν θέλω να ασκήσω κριτική στους διαιτητές, όμως σίγουρα έπαιξαν ρόλο στην ψυχολογία των παικτών μου. Είμαι θυμωμένος και απογοητευμένος όπως όλοι οι φίλαθλοι μας, όμως πρέπει να κάνω τη δουλειά μου με υπευθυνότητα.

Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο. Έχω ζήσει σε πολλά ντέρμπι. Αν κερδίσεις είσαι ο καλύτερος, αν χάσεις ο χειρότερος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK