Ο Μέλμπεργκ έβαλε 15χρονο να παίξει και... δικαιώθηκε!

Η Μπρομαποϊκάρνα του... προπονητή Όλοφ Μέλμπεργκ πηγαίνει "τρένο" στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, με τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, μάλιστα, να περνάει στο νικητήριο ματς κόντρα στην Γκάις, 15χρονο ποδοσφαιριστή (VIDEO)!

Ο Μέλμπεργκ έβαλε 15χρονο να παίξει και... δικαιώθηκε!
Mellberg

Το καλοκαίρι του 2014 ο Όλοφ Μέλμπεργκ πήρε τη σκληρή απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αν και είχε ακόμα συμβόλαιο με την Κοπεγχάγη, σε ηλικία 36 ετών. Το 2016, ωστόσο, ανέλαβε την Μπρομαποϊκάρνα στην 3η κατηγορία και κατάφερε να πάρει μαζί της την άνοδο.

Φέτος τα πράγματα για τον Σουηδό προπονητή πηγαίνουν ακόμα καλύτερα. Η Μπρομαποϊκάρνα βρίσκεται στην κορυφή της 2ης κατηγορίας, έχοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα!

Κόντρα στην Γκάις το Σάββατο (17/6), ο Μέλμπεργκ δεν... δίστασε να ρίξει κατευθείαν στα βαθιά τον 15χρονο επιθετικό Τζακ Χάνε, με το σκορ να είναι στο 2-1 υπέρ της ομάδας του!

Τελικά η Μπρομαποϊκάρνα επικράτησε με 3-2 και ο πιτσιρικάς ( που τώρα θα αρχίσει το... λύκειο!) χάθηκε μέσα στην αγκαλιά του πρώην "ερυθρόλευκου" άσου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK