Επιστροφή με χατ-τρικ ο Τζιμπρίλ Σισέ!

Το είπε και το έκανε! Ο Τζιμπρίλ Σισέ όχι μόνο επέστρεψε στην ενεργό δράση, αλλά έκανε χατ-τρικ με τα χρώματα της Yverdon Sport που οδεύει προς... άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας (VIDEO)!

Μετά την προσωρινή του απόσυρση από το ποδόσφαιρο, λόγω της εγχείρησης που έκανε και στα δυο του ισχία, ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε στα γήπεδα με σκοπό να... φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ και φυσικά να προωθήσει ταλέντα μέσω της νέας του ασχολίας.

Ο Σισέ υπέγραψε συμβόλαιο με την Yverdon Sport, που βρίσκεται στην 3η κατηγορία της Ελβετίας και με το καλημέρα έγινε... υπεραπαραίτητος!

Κόντρα στην United Zürich έκανε χατ-τρικ (15', 33', 43') και έδειξε το δρόμο στους πιτσιρικάδες, ενώ η ομάδα του αξίζει να αναφέρουμε πως βρίσκεται σε τροχιά ανόδου για τη δεύτερη κατηγορία!

Δείτε τη νίκη της νέας ομάδας του Γάλλου με 6-1 σε βίντεο:

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...