Συνελήφθη στο "Ελ. Βενιζέλος" ένας από τους μεγαλύτερους Σέρβους χούλιγκαν

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" ένας από τους μεγαλύτερους Σέρβους χούλιγκαν, ο 34χρονος Ντέγιαν Πουζίγκατσα, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2009 είχε δολοφονήσει οπαδό της Τουλούζ, στον αγώνα της Παρτιζάν Βελιγραδίου-Τουλούζ.

Συνελήφθη στο "Ελ. Βενιζέλος" ένας από τους μεγαλύτερους Σέρβους χούλιγκαν

Ο Σέρβος είχε βρει καταφύγιο σε ένα ρώσικο ορθόδοξο μοναστήρι στην Ταϊλάνδη. Ταξίδεψε στην Ελλάδα από την Ταϊλάνδη μέσω Ντόχα, χρησιμοποιώντας πλαστό σλοβένικο διαβατήριο και αμφίεση ορθόδοξου μοναχού(!), αλλά έπεσε στις "δαγκάνες" της Αστυνομίας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ελληνικής αστυνομίας:

"Συνελήφθη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 34χρονος υπήκοος Σερβίας διωκόμενος με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για ανθρωποκτονία.

Συνελήφθη σήμερα (12-9-2015) το μεσημέρι, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, ένας 34χρονος υπήκοος Σερβίας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Σερβικών Αρχών, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Ο 34χρονος, ο οποίος έφερε ενδυμασία ορθόδοξου μοναχού, αφίχθη απογευματινές ώρες της 9-9-2015 στον Αερολιμένα Αθηνών, προερχόμενος από Ταϋλάνδη, μέσω Ντόχα Κατάρ. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο επέδειξε πλαστό διαβατήριο Σλοβενικών Αρχών.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, ταυτοποιήθηκαν τα πραγματικά στοιχεία του 34χρονου και εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Σερβικών Αρχών, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος κατηγορείται ότι την 17-9-2009 στο Βελιγράδι, από κοινού με άλλα άτομα, επιτέθηκε σε ομάδα Γάλλων πολιτών τους οποίους και ξυλοκόπησαν. Με τον τρόπο αυτό προκάλεσαν σοβαρές σωματικές βλάβες σε έναν Γάλλο υπήκοο, ο οποίος μετά λίγες ημέρες κατέληξε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK