Τα 10 μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού

Το Contra.gr παρουσιάζει τους 10 ποδοσφαιριστές που έχουν γίνει "Μήλον της Έριδος" για τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Τα 10 μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, όπως κάθε χρόνο, προμηνύεται ιδιαίτερα "καυτή". Όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες ψάχνονται στην αγορά για τις καλύτερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι που αποτελούν το "Μήλον της Έριδος", με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να διασταυρώνουν τα ξίφη του προκειμένου να αποσπάσουν τις υπογραφές τους.

Το Contra.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάσει τα 10 μεταγραφικά σίριαλ του εφετινού καλοκαιριού.

Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους)

Τα 10 μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού

Ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του μεταγραφικού παζαριού. Οι εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη Γιουβέντους την τελευταία τριετία δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητες τις κορυφαίες ομάδες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Αυτή την στιγμή η Μπαρτσελόνα φαντάζει το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του, καθώς υπήρξε συνάντηση των Αθλητικών Διευθυντών των δύο ομάδων, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τις Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενδιαφέρον: Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν

Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης)

SH03. MÚNICH (ALEMANIA), 29/04/2014.- El defensa del Real Madrid Sergio Ramos celebra el primer gol del equipo conseguido ante el Bayern Múnich, durante el partido de vuelta de la semifinal de la Liga de Campeones disputado en el estadio Allianz Arena de Múnich, Alemania, el 29 de abril del 2014. EFE/Tobias Hase BAYERN MÚNICH VS. REAL MADRID
SH03. MÚNICH (ALEMANIA), 29/04/2014.- El defensa del Real Madrid Sergio Ramos celebra el primer gol del equipo conseguido ante el Bayern Múnich, durante el partido de vuelta de la semifinal de la Liga de Campeones disputado en el estadio Allianz Arena de Múnich, Alemania, el 29 de abril del 2014. EFE/Tobias Hase BAYERN MÚNICH VS. REAL MADRID EFE

Ο Ισπανός αμυντικός εμφανίζεται απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρόλα αυτά, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν προτίθεται να τον... χαρίσει, καθώς ζητάει 90.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. "Ζεστό" ενδιαφέρον έχουν δείξει οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ με τον Σέρχιο Ράμος να δείχνει μία προτίμηση στη Γιουνάιτεντ, η οποία έχει ήδη καταθέσει δύο προτάσεις που απορρίφθηκαν από τους "μερένγκες", ενώ παραμονεύει πάντα η Μπάγερν.

Ενδιαφέρον: Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι, Μπάγερν Μονάχου

Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ)

Τα 10 μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού

Οι σχέσεις του Ραχίμ Στέρλινγκ με τη Λίβερπουλ είναι τεταμένες, καθώς ο Άγγλος επιθετικός δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τα χρήματα που του έχουν προταθεί. Το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016 και οι "κόκκινοι" δεν προτίθενται να τον χάσουν ως ελεύθερο, με συνέπεια να είναι ανοιχτοί σε προτάσεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως και η Μάντσεστερ Σίτι, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές απαιτήσεις των διοικούντων της Λίβερπουλ, με τους "πολίτες" να μοιάζουν ως το φαβορί.

Ενδιαφέρον: Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι

Αρντά Τουράν (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Τα 10 μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός επιζητεί μία νέα περιπέτεια στην καριέρα του, ύστερα από τις εκπληκτικές χρονιές με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι βρίσκονται μεταξύ των μνηστήρων του 28χρονου άσου, οι οποίες μπορούν να τον αποκτήσουν αρκεί να καλύψουν τη ρήτρα των 41.000.000 ευρώ του συμβολαίου του. Ο ίδιος έχει μιλήσει για ενδιαφέρον και συζητήσεις με αγγλικές ομάδες, αλλά η "Sport" την Τετάρτη (01/07) έκανε λόγο για συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για 35 εκατομμύρια ευρώ.

Ενδιαφέρον: Τσέλσι, Μπαρσελόνα, Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν

Αρτούρο Βιδάλ (Γιουβέντους)

. Milan (Italy), 14/09/2013.- Juventus Chilean midfielder Arturo Vidal celebrates after scoring the 1-1 goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, 14 September 2013. EFE/EPA/MATTEO BAZZI
. Milan (Italy), 14/09/2013.- Juventus Chilean midfielder Arturo Vidal celebrates after scoring the 1-1 goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, 14 September 2013. EFE/EPA/MATTEO BAZZI EFE

Το Σάββατο (04/07) ο 28χρονος άσος θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του σε εθνικό επίπεδο, καθώς η Χιλή αντιμετωπίζει την Αργεντινή με φόντο την κατάκτηση του Copa America. Όμως, παράλληλα, το όνομά του γίνεται καθημερινά πρωτοσέλιδο στον ευρωπαϊκό Τύπο, αφού αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της εφετινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Χιλιανός μέσος θέλει να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές χρονιές με τη "Γιούβε", παίρνοντας μεταγραφή σε ομάδα της Premier League ή τις Primera Division. Η Άρσεναλ δείχνει να έχει το "πάνω χέρι" για την απόκτησή του, αλλά την περίπτωσή του παρακολουθούν στενά και οι Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ.

Ενδιαφέρον: Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης

Μόργκαν Σναϊντερλέν (Σαουθάμπτον)

Τα 10 μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού

Ο Γάλλος άσος της Σαουθάμπτον εξέπληξε την περυσινή σεζόν με τα κατορθώματά του. Ένας σύγχρονος μέσος, ο οποίος μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια τα αμυντικά αλλά και τα επιθετικά καθήκοντά του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους "Αγίους" για τη μεταγραφή του, αλλά δεν... τρέχει μόνη της, αφού αποτελεί διακαή πόθο του Αρσέν Βενγκέρ.

Ενδιαφέρον: Άρσεναλ, Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ

Κάρλος Μπάκα (Σεβίλλη)

Τα 10 μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού

Δύο χρόνια στη Σεβίλλη, δύο κατακτήσεις του Europa League. Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκπληκτική πορεία της ισπανικής ομάδας στην Ευρώπη. Μπορεί να μην... γεμίζει το μάτι, όμως πρόκειται για έναν ιδιαίτερα πληθωρικό επιθετικό. Μετά το ναυάγιο με τον Τζάκσον Μαρτίνες, η Μίλαν έχει στρέψει την προσοχή της στον 29χρονο επιθετικό, ενώ κι αρκετοί αγγλικοί σύλλογοι ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Ενδιαφέρον: Μίλαν, Άρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ

Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης)

Real Madrid's goalkeeper Iker Casillas celebrates his team's second goal against Barcelona during their Spanish Supercup first leg soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid August 14, 2011.     REUTERS/Felix Ordonez (SPAIN  - Tags: SPORT SOCCER) ORG XMIT: ACO40
Real Madrid's goalkeeper Iker Casillas celebrates his team's second goal against Barcelona during their Spanish Supercup first leg soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid August 14, 2011. REUTERS/Felix Ordonez (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) ORG XMIT: ACO40 REUTERS

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Τα ΜΜΕ και οι φίλαθλοι των "μερένγκες" του ασκούν δριμεία κριτική εξαιτίας των μέτριων εμφανίσεων που πραγματοποιεί τα τελευταία δύο χρόνια. Η πιθανή μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο του, με συνέπεια να σκέφτεται την αποχώρηση από τους μαδριλένους.

Στην έναρξη της μεταγραφικής περιόδου υπήρξε ενδιαφέρον από την Άρσεναλ, η οποία όμως απέκτησε τον Πετρ Τσεχ. Πλέον, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα, που αναζητεί τον αντί-Ντε Σάνκτις και της Φενέρμπαχτσε, η οποία ετοιμάζεται να τον δελεάσει με ένα παχυλό συμβόλαιο.

Ενδιαφέρον: Ρόμα, Φενέρμπαχτσε

Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ)

Τα 10 μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού

Το 2013 είδε τον Μάριο Γκέτσε να αποχωρεί για χάρη της Μπάγερν Μονάχου. Ένα χρόνο αργότερα, ο "κολλητός" του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ακολούθησε το ίδιο δρομολόγιο. Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει την Ντόρτμουντ για τους Βαυαρούς. Η Ρεάλ, η Τσέλσι και η Άρσεναλ θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όμως, μέχρι στιγμής οι Βεστφαλοί δεν προτίθενται να χάσουν ακόμα ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας.

Ενδιαφέρον: Τσέλσι, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου

Χάρι Κέιν (Τότεναμ)

Τα 10 μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού
2015 GETTY IMAGES

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Τότεναμ την εφετινή σεζόν του έδωσαν την ευκαιρία να χριστεί διεθνής με την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Παράλληλα, η σπάνια εκτελεστική του δεινότητα, γοήτευσε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ. Οι τρεις σύλλογοι έχουν εκφράσει ανεπίσημα το ενδιαφέρον του, όμως στην περίπτωση του Χάρι Κέιν το καλοκαίρι προβλέπεται... μακρύ και αβέβαιο.

Ενδιαφέρον: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι

Τα λέμε και στο twitter: @ilkallonas

News 24/7

24MEDIA NETWORK