Νέος ομοσπονδιακός στην Ουκρανία ο Σεφτσένκο

Η πρώτη προπονητική δουλειά του Αντρέι Σεφτσένκο θα είναι η θέση του ομοσπονδιακού στην εθνική Ουκρανίας!

Ο Αντρέι Σεφτσένκο αρχίζει από τα βαθιά την προπονητική θητεία του, καθώς όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή ανήλθε στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Ουκρανίας.

Το όνομα του 40χρονου βετεράνου επιθετικού ήταν μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τη διαδοχή του Μιχάιλο Φομένκο, ο οποίος αποχώρησε αμέσως μετά το τέλος του Euro 2016.

Την Παρασκευή η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας συνεδρίασε και ενέκρινε ομόφωνα την πρόσληψη του Σεφτσένκο, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια. Αρκεί φυσικά τ' αποτελέσματα να είναι θετικά και η Ουκρανία να έχει φτάσει στα τελικά του Μουντιάλ.

Αυτός είναι πλέον ο βασικός στόχος, η επιστροφή στα τελικά της κορυφαίας διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2006. Τότε που ο Σεφτσένκο ήταν ακόμη εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Η Ουκρανία βρίσκεται στον 9ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί με Κροατία, Ισλανδία, Τουρκία, Φινλανδία και Κόσοβο, διεκδικώντας μία εκ των πρώτων δύο θέσεων.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!