Ο Τιάγκο Σίλβα κέρδισε ήδη το fair play της χρονιάς

Αυτή τη φορά η Βιβλική ιστορία του Δαβίδ με τον Γολιάθ δεν επαληθεύτηκε, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 2-0 την Ερμπιέ, με τον Τιάγκο Σίλβα πάντως να προβαίνει σε μια σπάνια κίνηση ομορφιάς που αντανακλά αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση. (VIDEO)

Ο Τιάγκο Σίλβα κέρδισε ήδη το fair play της χρονιάς
AP PHOTO/MICHEL EULER

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας για 4η συνεχόμενη χρονιά και 12η στην ιστορία της, καθώς επικράτησε 2-0 της Ερμπιέ στον τελικό του "Σταντ ντε Φρανς".

Το εντυπωσιακό της βραδιάς ήταν πως ο Τιάγκο Σίλβα προέβη σε μια σπάνια, αλλά συνάμα όμορφη κίνηση, αφού προσκάλεσε τον έτερο αρχηγό, Σεμπαστιάν Φλοσόν να σηκώσουν μαζί το τρόπαιο.

Αυτή ήταν δίχως αμφιβολία μια πράξη αναγνώρισης και σεβασμού απέναντι σε μια μικρή ομάδα, που από την 3η κατηγορία της Γαλλίας έκανε το ποδοσφαιρικό "θαύμα" και βρέθηκε να διεκδικεί το κύπελλο απέναντι στο... μεγαθήριο της Παρί.

Μάλιστα, ο 25χρονος κεντρικός μέσος της "σταχτοπούτας" του θεσμού δεν δίστασε μετά τη λήξη του αγώνα να ευχαριστήσει τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό για αυτή του τη κίνηση, και να προσθέσει: " Δεν είμαστε λυπημένοι. Πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα. Ξέραμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ένα "βουνό" για εμάς, παλέψαμε με τα όπλα μας. Η ομάδα έδωσε τα πάντα. Είμαστε υπερήφανοι. Πέρα από μεγάλοι παίκτες, είναι και μεγάλοι άνθρωποι και το απέδειξαν".

Η ΑΠΟΝΟΜΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK